Takımımız Tire 1922, son haftalardaki yenilgilerine Darıca Gençlerbirliği yenilgisini de ekledi ve Kocaeli’den 1-0 mağlup döndü.

 

Ercan ÇELİK

 

Kadrosuyla ve yapılan yatırımla 3. Ligin favori takımı olan Tire 1922’nin ilk haftalarda elde ettiği başarı gölgelenmeye başladı. Tire 1922, Zonguldak Kömür Spor’dan 3-0 mağlup edilince umudunu Darıca maçına bağlamıştı. Maalesef deplasmandaki maçta 90 dakika direnen takımımız uzatmalarda yediği golle maçı kaybetti.

 

Geçtiğimiz Pazar günü Darıca İlçe Stadyumu’nda oynanan maçı hakemler Halil Sayın, Mürvet Yavuztürk, Helim Aksoy ve İhsan Armağan yönetti. Darıca Gençler Birliği, sahaya şu isimlerle çıktı; Ersin, Ferhat, Bülent, Adem, Yusuf, Burak, Aykut, Tuncay, Uğur, Erhan, Sadi.

Takımımız Tire 1922 ise, kalede Samet, Hakan, İsmail, Anıl, Fatih, Taha, Feyyaz, Mert Hakan, Muhammet, Can ve Özcan ile çıktı.

İlk yarı boyunca her iki taraf da gol arayışındaydı. İlk yarıda baskılı oynayan Darıca GB, kendi evinde aradığı golü ilk yarıda bulamadı. 0-0 biten ilk yarının ardından maçın temposu daha da artarken, her iki taraf da yakaladıkları poziyonları gole çeviremediler. Darıca GB’de oyuna 83 dakikada dahil olan Gökhan Öztürk, topu 90+1. Dakikada Tire 1922 ağlarına gönderdi ve skor 1-0 oldu.

Liderliği hedefleyen Tire 1922 için fırsat olabilecek Darıca maçından mağlup ayrılan takımımız şimdi Tire’de ağırlayacağı Kırıkhan Spor için çalışmalarını sürdürüyor.

 

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA EROĞLU VAR

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla, puan tablosunda düşüşünü sürdüren Tire 1922’nin taraftarı ise düşüşten teknik direktör İskender Eroğlu’nu sorumlu tutuyor. Ligin en pahalı takımları arasında olan ve birçok başarılı oyuncuyu barındıran Tire 1922’nin beklenmedik şekilde düşüşü taraftarı kızdırdı ve teknik direktör İskender Eroğlu ise eleştiri oklarının hedefindeki isim oldu.


 

Editör: Haber Merkezi