Tire Belediye Basın

Bu hafta ligi BAY geçecek olan temsilcimiz hafta sonunu hazırlık maçı yaparak boş geçirmeyecek. Önümüzdeki hafta ise ege temsilcilerinden Turgutluspor’u kendi sahasında ağırlayacak olan Tire 1922 çalışmalarına şimdiden başladı.

Kendi sahasında aldığı istikrarlı sonuçlarla şuan profesyonel liglerdeki en başarılı takım konumunda olan Tire 1922 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik aldı. Şampiyonluk mücadelesi veren takımımız Tire 1922 deplasmanda oynadığı maçlarda kaybettiği puanlarla dikkat çekse de hesaplarını sadece ikinci lige yükselme üzerine yapıyor.

 

KRAL ATIYOR TİRE COŞUYOR

Forvet oyuncusu olmamasına rağmen attığı gollerle taraftarı coşturan Tire 1922’nin önemli isimlerinden Mert Hakan Yandaş son 13 maçta 13 gol atarken, Tire kariyerinde ise 50. Maçında 30.golüne ulaştı ve profesyonel liglerdeki en golcü futbolcu unvanını da sürdürdü.

 

EROĞLU ‘’ŞAMPİYONLUK GELİYOR’’

Takımdaki son durumu değerlendiren İskender Eroğlu :’’ Altay maçında beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık, kesinlikle bu puan kaybının telafisini edeceğiz. Şampiyonluğa inandık, tamamen şampiyonluğa odaklandık. Aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu, yerlerini doldurduk ve daha güçlendirdik. Yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Kendilerine Tire 1922 de şampiyonluk temenni ediyorum. Belediye başkanımız Tayfur Çiçek ve Yönetim kurulumuza ise kadroya yapılan takviyelerden dolayı teşekkür ediyor, bir kez daha şampiyonluk sözü veriyorum. Taraftarlarımızı daha çok desteğe ve tek yumruk olmaya davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapalım, şampiyonluk geliyor’’ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi