Ercan ÇELİK

 

3. Lig’teki temsilcimiz Tire 1922, geçtiğimiz hafta Dersim karşısında aldığı galibiyetle moral bulmuştu fakat bu iyi hal pek uzun sürmedi. Puan kaybetmeye devam eden kırmızı beyazlılar, Bodrumspor deplasmanından da 2-1 mağlup dönerek, taraftarı üzdüler.

 

Bodrum İlçe Stadyumu’nda aşırı soğuk ve rüzgarla zor hava koşullarında oynanan karşılaşmayı, Hakem Murat Orhon yönetti. Sahaya son derece yüksek moralle giren Tire 1922, henüz 4. Dakikada defansın hatasıyla topu kendi kalesinde gördü. Maça 1-0 mağlup başlayan Tire 1922, gol arayışlarına başladı. İlk yarıda 2 net poziyonu kaçıran Tire takımında, Gökhan’ın bir şutu da direkte patladı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda gol istediğini sürdüren Tire 1922, birkaç defa etkili ataklarla Bodrum’un defansını zorladı fakat 61. Dakikada Mehmet’in golünü engelleyemedi. 75. Dakikada oyuna sonrada giren Güner Okay’ın kornerden açtığı muhteşem ortayı kafasıyla ağlara gönderen Doğan, Tire 1922’nin ilk ve tek golünü kayıtlara geçirdi. Bu dakikadan sonra Tire 1922, baskılı oynasa da bir türlü aradığı golü bulamadı ve maç 2-1 sona erdi.

 

 

Editör: Haber Merkezi