Batman Petrolspor önünde ilk yarıyı 34’te Reha’nın golüyle yenik kapatan kırmızı beyazlılar 48’de Mert Hakan ile eşitliği yakalamasına rağmen 76’da yine Mert Hakan ile penaltı atışını gole çeviremedi.

 

Ercan ÇELİK

 

3. Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi yapan Tire 1922, ilk yarıda deplasmanda 6-2 yendiği rakibi Batman Petrolspor ile Tire’de 1-1 berabere kaldı, fırsat tepti. Yaklaşık 4 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada futbolcular rakiplerinin yanı sıra, zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar ile de mücadele etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Tire 1922, henüz 6.dakikada Özcan ile tehlike yarattı. 30’da Eser’in uzaklardan savurduğu sert şut yandan auta çıktı. 32’de Feyyaz’ın pasıyla buluşan Özcan’ın şutu üst direği yalayarak autu buldu. 34’te etkili gelişen Batman Petrolspor atağında Murat’ın sağ kanattan ortaladığı topu Reha düzgün bir kafa vuruşu ile ağlara bıraktı 0-1. 45’te Sabahattin’in şutunu kaleci Cihan kontrol etti. İlk yarı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte ataklarını arttıran Tire 1922 aradığı golü 48’de buldu. Batman defansının hatasını affetmeyen Mert Hakan plase bir vuruşla eşitliği sağladı 1-1. 62’de Mustafa, 71’de İlhan Faruk’un şutlarında gole direkler izin vermedi. 76’da kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mert Hakan, penaltıyı gole çeviremedi. 80’de Tire 1922’den Anıl, çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmada tarafların çabası başka gol getirmeyince Tire 1922 evinde 1 puana razı oldu.

MERT HAKAN UMUT VERİYOR

Batman karşısında attığı golle takımını beraberliğe götüren 8 numaralı formasıyla Mert Hakan, ikinci yarıda penaltıyı kaçırmış olsa da yükselen formu ve attığı gollerle takıma ve taraftara umut veriyor. Mert Hakan’ın golleri genellikle takımı galibiyete taşırken, Tire 1922, onun gol attığı hiçbir karşılaşmadan mağlup ayrılmadı.         

MAÇTAN NOTLAR

TİRE 1922:1

BATMAN PETROLSPOR:1

STAT: Tire 4 Eylül

HAKEMLER: Volkan Şeker*, Şener İnan**, İhsan Armağan Gül**

TİRE 1922: Cihan**, Alparslan**, Mehmet**, Anıl*, Mustafa**, Taha**, Feyyaz**, Merthakan***, Özcan** (57 Ozan**), Berkant** (75 Muhammet Ali*), İlhan Faruk** (85 Serhat?)

BATMAN PETROLSPOR: Süleyman**, Hüseyin**, Can**, Sabahattin* (86 Cihan?), Reha***, Metin**, Murat***, Taner**, Tolga**, Gökhan* (63 M. Fırat**), Eser**

SARI KART: Özcan, Anıl (Tire 1922), Reha, Murat, Metin ( Batman Petrolspor)

KIRMIZI KART: Dk. 80 Anıl (Tire 1922)

GOL: Dk 34 Reha, 48 Mert Hakan


Editör: Haber Merkezi