Balçova Belediyespor ile Tire’de oynanan hazırlık karşılaşmasını 4-0’lık net bir skorla kazanan kırmızı beyazlıların gollerini 44’te Güner, 60’ta Serhat, 73’te Hakan ve 90’da Fatih kaydetti

 

3.’üncü Lig’in yeni ekiplerinden Tire 1922, hazırlık karşılaşmasında Balçova Belediyespor önünde coştu 4-0. Sefecan Meral, Mert Uçar, Sinan Şenyaşa ve Fehim Mısırlıoğlu’nun yönettiği karşılaşmaya, Tire 1922, Serdar, Alparslan, Hakan, Anıl, Taha, Mustafa, Güner, Mert Hakan, M. Ali, Berkant ve Feyyaz onbiri ile başladı. Her iki takım aralarında anlaşma gereği toplam 8’er oyuncu değiştirdi. 90 dakika boyunca güzel ve etkili bir futbol ortaya koyan kırmızı beyazlıların gollerini 44’te Güner, 60’ta Serhat, 73’te Hakan ve 90’da Fatih kaydetti. Balçova Belediye ise etkisiz ve silik bir futbol sergilediği karşılaşmada lig öncesi tat vermedi. Tire 1922’nin yetenekli orta saha oyuncusu Selçuk Yıldırım, karşılaşma öncesi Sivas’ta yaşayan ağabeyinin ani ölüm haberi ile sarsıldı. Acı haberi alan genç oyuncu, teknik ekipten izin alarak Sivas’a gitti.

 

Sıcak havaya rağmen, futbolcularının mücadele azminden son derece memnun olduğunu belirten Teknik Direktör İskender Eroğlu, karşılaşma sonunda oyuncularını tek tek kutlayarak soyunma odasına gönderdi.

Editör: Haber Merkezi