Geçtiğimiz haftalarda yeni sezon hazırlıklarına başlayan Tire 1922 dün oynadığı ilk hazırlık maçında Ayvalıkgücü ile 2-2 berabere kaldı. 

Tire Belediye Basın

Tire 4 Eylül Stadı’nın zemin yenileme çalışmasından dolayı antrenmanlarını Bayındır Stadı’nda sürdüren Tire 1922 hazırlık maçını da bu statta oynadı.  Ayvalıkgücü maçın ilk yarısında duran toptan iki gol buldu. Tire 1922’nin golünü ise kornerden gelen topa iyi yükselen Anıl Özönerli kaydetti. 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Tire 1922 oldu. Dar alanda paslaşmalarla ceza sahasına giren Feyyaz Yaşar skoru 2-2’ye getirdi ve maç bu şekilde sona erdi. 9 oyuncu değişikliği ile birçok oyuncunun son durumunu gören İskender Eroğlu maçı şu şekilde değerlendirdi:’’ İlk hazırlık maçımızı yaptık. Oyuncularımız ilk defa birbirleriyle oynadılar. Pasa dayalı oyun sistemimiz var. Zamanla sistemimiz işledikçe çok daha fazla keyif veren bir takım haline geleceğiz. Daha iyi sonuçlar alacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu Tire için çok farklı bir sezon olacak. Tüm planlarımız 2.lige çıkma üzerine yapıldı. Cuma günü de Menemen’de, 2.lig ekibi Menemen Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz’’dedi. 

Editör: Haber Merkezi