Ercan ÇELİK

Başarılı teknik adam Adnan Buber yönetiminde, Tire 1922’nin genç takımı Tire 1922 U17, 2 sezondur namağlup ilerlediği liglerde, İzmir şampiyonu olmuştu. İzmir şampiyonluğunun ardından İstanbul, İzmir, Çorlu, Tekirdağ gibi yerlerden takımların katıldığı zorlu gruptan şampiyon olarak çıktı ve 120 takım arasında ilk 20’ye girdi. Şimdi bu 20 takımla oluşturulacak takımlardan 4 grup oluşturulacak ve bu gruplardan çıkan takımlar İstanbul Riva’da Türkiye şampiyonluğuna oynayacaklar.

Tire temsilcisi takımımızın oyuncuları şimdiden çeşitli liglerden takımların merceği altında olsa da Tire 1922 yönetimi, genç takımda yetişen oyuncuları Tire 1922’de değerlendirmekte kararlı görünüyor.

BUBER: “PROFESYONEL TAKIMLARDA OYNAYABİLECEK OYUNCULARIMIZ VAR”

Tire 1922 Altyapının Teknik Patronu Adnan Buber, “Altyapımızda bu takımımızla biz üçüncü seferdir Türkiye şampiyonasına gidiyoruz. 99 takımımız çok iyi bir takım. İzmir’de şu anda Türkiye şampiyonası dahil geçen yıldan beri namağlubuz. Geçen sene Türkiye şampiyonasında da mağlup olmadık, penaltılarla elendik. Bu takımımıza ve oyuncularımıza zaten her türlü ilgi alakayı gösteriyoruz. Çocukların hep arkasındayız. Bir oyuncumuzu sezon başında A takımımıza kampa götürdük. Önümüzdeki yıl içerisinde de o oyuncumuzu profesyonel yapacağız.  Oyuncularımızdan birkaç tanesi şimdiden profesyonel takımlarda oynayabilecek kapasitede. Amacımız A takımımıza oyuncu sağlamak. Bu doğrultuda başkanımız Sayın Tayfur Çiçek de her zaman yanımızda. Eğer takımımıza oyuncu sağlayabilirsek, işimizi başarıyla yapmış olacağız.” Dedi.

 

Tire 1922’nin altyapısına kayıtların devam ettiğini belirten Adnan Buber, Tireli gençlerden ve ailelerden de altyapıya büyük ilgi olduğunu söyledi. 

Editör: Haber Merkezi