Tire 1922 haftasonu oynanacak Ankara Adliyespor maçına hazırlık için anternamanlara ara vermeden devam ediyor.

 

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire 1922’de nefesler tutuldu gözler haftasonu oynanacak Ankara Adliyespor Maçına çevrildi. Grubunda oynadığı son üç maçı kazanarak önemli bir galibiyet serisi yakalayan Tire 1922 şimdi de Ankara deplasmanında altın değerinde olan 3 puana kilitlendi.

Tire Dört Eylül Statyumunda devam eden anternamanlarda futbolcuların morallerinin yüksek olduğu görünüyor. Ankara Adliyespor karşılaşmasında alınacak olan galibiyetin Tire 1922 için çok önemli olduğunu belirten tecrübeli Teknik Direktör İskender Eroğlu HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada takım ruhuna ve disiplinli çalışmaya değindi. Eroğlu, “Akçaabat Sebat Spor kötü bir mağlubiyet aldı ve takım dağılma aşamasına geldi. Bizim de kötü sonuçlanan karşılaşmalarımız oldu ancak bizde birlik ve beraberlik olduğu için bu dönemi kısa sürede atlattık. Adliyespor maçı bizler için zor bir maç olacak. Meteoroloji’den aldığımız bilgilere göre maç günü Ankara’da kar ile karışık yağmur yağacak. Oyuncularımızı da bu şartlara göre hazırlıyoruz. Tabii ki burada hedefimiz 3 puan. Allahın izniyle şampiyon olmak istiyoruz.” dedi.  

 

 

Son 5 maçtır kendi sahasında kaybetmeyen Ankara Adliye Spor, takımımız Tire 1922 için zor bir engel olsa dateknik ekip ve takım Ankara’dan 3 puanı alıp gelme konusunda kararlı görünüyor. Tire 1922 için son derece önemli olan maçta, takıma destek için kafileler halinde Tire’den Ankara’ya otobüsler kaldırılacak. 

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi