Tire 1922, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kozan Belediyespor’dan 1 puan kopardı.

Ercan ÇELİK

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan maça Kozan Belediyespor, Ogün, İlyas, Ferit, Kaan, Abdullah, Ali, Veysel, Muzaffer, Özcan, Yolcu ve Murat Can ile çıkarken; Tire 1922 ise Erhan, Alparslan, Ahmet, Umut, Fethi, Samet, Mert Hakan, Murat, Feyyaz, Hüseyin ve Ozan’dan oluşan ilk 11 ile çıktı.

Maç boyunca adeta tek kale oynayan Tire 1922 ilk yarı boyunca yakaladığı sayısız gol fırsatını kaçırdı. İlk yarıda aradığı golü bulamayan kırmızı beyazlılar ikinci yarıda da gol için yüklenince, Kozan Belediye Spor neredeyse tüm oyuncularıyla defansa kapandı. Deplasmandan 3 puanı alarak dönme gayretinde olan Tire 1922 yüklendikçe Kozan Belediye Spor defansı güçlendirdi ve gole imkan vermedi. Maç 0 – 0 sona erdi.

 

EROĞLU: “1 PUAN İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Maçın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu, “Maçtan önce alınacak bir puan hepimiz için iyi bir sonuç olabilirdi. Ama maçın geneline baktığımızda tek kale top oynayıp, sayısız fırsatı değerlendiremediğimiz için aldığımız 1 puan için üzülüyoruz. Takım olarak iyi yoldayız. İnşallah telafisini cizre maçında yaparız. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ve CHPli Meclis Üyesi Necmettin Uçmaz’a, Adana’ya kadar gelip takımımıza destek oldukları için sonsuz teşekkürler. Taraftarımızı Pazar günü takımımızı destek olmak için maça bekliyoruz.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi