Tire Gençlik Merkezi (TGM), Efe Zihinsel ve Bedensel İşitme Engelliler Kulübü’nün başarılı sporcularını tebrik etmek üzere ziyaret ettiler. 


Ercan ÇELİK



Tire Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sürücü ile Tire Gençlik Merkezi Lideri Senem Parmak’ın yer aldığı ziyarette, Tire’ye kazandırdıkları başarılardan dolayı sporculara teşekkür edildi. 
Spor Müdürü Sürücü,  Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ozan OVAÇİN’E özel eğitim gençlerine yönelik sportif faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle Denizli’de gerçekleşen Futbol ve Atletizm müsabakalarına katılan sporculara hediyeler verdi. Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne Küçük Menderes havzasında önemli bir rol oynadığı ve diğer kulüplere de özel eğitim konusunda güzel bir örnek olduğunu ifade etti.

Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü Tire, Ödemiş, Bayındır’da ki dezavantajlı gençlerimize sportif alanlarda hizmet vermekte ve gençlerimizi Türkiye Geneli yarışmalara hazırlanmakta. Kulüp Başkanlığını ve Antrenörlüğünü Ozan OVAÇİN’in yaptığı Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü farklı başarılara imza attı.

Özel Eğitim gören sporcularımızdan Ali ÖZDİYAR Gülle Atma Branşında İzmir’de İl Birincisi oldu ve bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Mart ayı içerisinde Antalya’da düzenlenen Bölge Şampiyonasında Birinci oldu ve Mayıs ayında Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Başarı üzerine başarı kazanan sporcumuz Ali ÖZDİYAR Ekim ayında Milli Takımla Belçika’ya gidecek.

Başkanlığını Ali AĞAOĞLU’nun, Onursal Başkanlığını Dilek SABANCI’nın yaptığı TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR EĞİTİM ve REHABİLİTASYON DERNEĞİ’nin düzenlemiş olduğu ÖZEL EĞİTİM OLİMPİYATLARI’na katılacak olan Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübündeki gençlerimiz;


Futbol Branşında:
M. Gürkan EROL   
Cafer EROL
Eşref Koç
Y. Kaan AKÇAM 
Ömer KAYA
Mert ATEŞ
Vedat DEMİR
Muharrem YANIK
Adem DELİGÖNÜL
Ersin HARMANCI

Atletizm:
Ali ÖZDİYAR (Gülle)
Olgan ÖDEK (100 m)

Editör: Haber Merkezi