Kırmızı Şimşekler taraftar grubu başkanı Haldun Sezen, Tire 1922 Spor oyuncularına tatlı ikram etti.

Ergün ÇELİK

3.Lig 1. Gruptaki mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdüren temsilcimiz Tire 1922 Cumartesi günü oynanacak olan Tuzlaspor maçına kilitlendi. Kırmızı Şimşekler taraftar gurubu başkanı Haldun Sezen, önemli maça sayılı günler kala Tire Dört Eylül Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren Tire 1922’li futbolcuları ziyaret etti. 

Kırmızı Şimşekler taraftar grubu başkanı Haldun Sezen, ziyareti sırasında futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram ederek önümüzdeki Tuzlaspor karşılaşmasında Tire 1922’ye başarılar diledi. 

Sonuç ne olursa olsun her zaman Tire 1922’nin yanında olduğunu dile getiren Sezen; “Takımımızın motivasyonunu yükseltmek ve içinde bulunduğumuz bu zor günlerde takımımıza destek olduğumuzu hissettirmek için böyle bir etkinlik hazırladık.  Cumartesi günü kendi sahamızda oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşmasında takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Kırmızı Şimşekler taraftar grubu olarak takımımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Ülke çapınca ilçemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonsuz teşekkürler ediyorum.” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi