Üçüncü Lig birinci gurupta mücadelesini sürdüren Tire 1922, geçtiğimiz hafta oynadığı Play-off karşılaşmasında rakibi Nevşehirspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Deplasmanda oynanan karşılaşmada önemli bir avantaj yakalayan Tire 1922 bu hafta kendi evinde Nevşehirspor ile rövanş maçına çıkacak. Kendi evinde mutlak galibiyeti hedefleyen Kırmızı beyazlı takım Nevşehirspor’u eleyerek adını finale yazdırmak istiyor.

Çarşamba günü Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda saat 18:00 de oynanacak olan Tire 1922 Nevşehir maçı öncesi Tire 1922 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu ve takım kaptanı Gökhan Erdöl Kaymakam Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. 

BALCIOĞLU  “TAKIMIMIZ MAÇA HAZIR TEK EKSİĞİMİZ TARAFTAR”

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret eden Tire 1922 teknik patronu Uğur Balcıoğlu son hazırlıklar ile ilgili Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi. Balcıoğlu şunları söyledi: 

“Bizler takım olarak Nevşehir maçına hazırız. Sıkıntıları ve problemleri bir kenara koyduk. Tek eksiğimiz var o da taraftar. İnşallah bu maç Tire Stadyumu dolar taşar ve taraftar baskısı da gücümüze eklenir ve biz maçı daha rahat alırız.

KAPTAN GÖKHAN “MANEVİ DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Tire 1922 Spor’un kaptanı Gökhan Erdöl de “Sayın Kaymakamımız spor camiasının içinden gelen bir idareci. Kaymakamımızın, Diyarbakırspor ve Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük emeği var. Takımımıza da manevi desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

TANRISEVEN  “İKİNCİ LİG’E ÇOK YAKINIZ”

Takımın son durumu hakkında Tire 1922 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu ve kaptan Gökhan’dan takım ile ilgili son bilgileri alan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Nevşehir maçında deplasmanda önemli bir avantaj elde ettik. Şimdi yapılacak tek şey var: Çıkıp oynamak. Bu şehir 45 yıl önce İkinci Lig’de ter dökmüş. 45 yıl aranın ardından tekrar İkinci Lige çok yakınız. Ben inanıyorum ki bu takım bunu başarır” dedi.

TANRISEVEN “HAYDİ TİRELİLER KENETLENME ZAMANI”

Tire’nin marka şehir olabilmesi için kültür, sanat ve por alanında da çok iyi olması gerektiğini vurgulayan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şöyle konuştu:

“Şu an şampiyonluğa ulaşmamıza sadece bir viraj kaldı. Bu virajı Tireliler olarak gelin hep beraber aşalım. İkinci Lig bize çok yakın. Herkes kafasındaki soru işaretini bu maç bir kenara bırakıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda bir araya gelsin. İki saat takımımızı destekleyelim ve şampiyonluğa giden yolda bir ve beraber olalım. Bütün Tirelileri çarşamba günü saat 18:00’de maça davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi