Dün Zonguldak deplasmanında lider Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan temsilcimiz Tire 1922, galibiyet umuduyla çıktığı karşılaşmadan 3 farkla yenilerek ayrıldı. Ev sahibi takım, temsilcimizin liderlik şansını ‘kömür’ misali yaktı.


Ligin planlanan zamanda bitmesi için dün temsilcimizin de yer aldığı 3. Lig 1. Grup’ta hafta içi sıkıştırılmış program uygulandı. 8. hafta karşılaşmalarının oynandığı dünkü müsabakalar içinde en çok dikkat çekeni grubunda 3. Sırada yer alan temsilcimizin deplasmanda grup lideri Zonguldak Kömürspor ile yapacağı karşılaşmaydı.

Çekişmeli geçmesini beklediğimiz karşılaşma, en azından beklediğimiz ölçüde çekişmeli olmadı. Ev sahibi takım maç boyunca daha etkili ve hakim olan taraf oldu. Zonguldak, temsilcimiz üzerinde kurduğu hakimiyeti maçın skoruna da yansıttı.

KARŞILAŞMAYI 3 BİN TARAFTAR İZLEDİ
Dün saat 15:30’da Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın hakemliğini; Bayram Başkan (orta), Hakan Eygü ve Ünal Doğru yaptı. Tire 1922, sahaya şu 11’le çıktı; Serdar, Aykut, Hakan, Anıl, Fatih Özdemir, Taha, Güner, Mert Hakan, Muhammet Ali, Selçuk, Berkant.
Ev sahibi Zonguldak Kömürspor ise sahaya; Ömer, Mehmet, Kadir, Rıdvan, Suat, Emrah, Onur, Burak, Mert, Berkan, Hüseyin 11 ile çıktı. 
Orta hakem Bayram Başkan‘ın ilk düdüğüyle başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren ev sahibi Zonguldak Kömürspor, rakip kaleye baskısını hissettirdi. Taraftarının ‘Kara Elmas’ dediği ekip, yaklaşık 3 bin taraftar tribünden destek verdi.

 İLK YARIDA 3 GOL KALEMİZDE GÖRDÜK
Zonguldak Kömürspor 12. dakikada Hüseyin Yılmaz, ağları havalandırarak skoru 1-0 yaptı. Ardından 36. ve 41.  dakikalarda Onur Eriş'in attığı gollerle Zonguldak Kömürspor 3-0 öne geçti.  Tire 1922’nin  7 numaralı oyuncusu Güner girdiği ikili pozisyonda sakatlandı. Güner, sahaya giren ambulansla tedavi edilmesi için Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sakatlanan Güner'in yerine Serhat oyuna dahil oldu.

İKİNCİ YARI OYUNDA DENGEYİ KURDUK AMA GOL YOLLARINDA ÇARESİZ KALDIK
Maçın ilk yarısı 3-0 skorlar tamamlandı. İkinci yarı sonucu çevirmek adına daha iyi bir oyun ortaya koyan Tire 1922 oyuncuları, tüm çabalarına rağmen ev sahibinin defansını geçemeyince karşılaşmadan ‘3-0’ boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmanın 53. dakikasında Zonguldak Kömürspor’da oyuncu değişikliği yapıldı. Suat'ın yerine, Batuhan oyuna dahil oldu. Zonguldak temsilcisi bu galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi