Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ‘Sosyal Hayatta ve İş Hayatında İletişim’ kursunun çok özel kursiyerleri kurs sürecini başarı ile tamamladı. Tire Belediyesi Bayan Voleybol takımının kursiyer olduğu eğitici kurs süreci geçtiğimiz gün tamamlandı. Voleybol sahalarında fırtınalar estiren başarılı sporcular, Halk Eğitim Merkezi’nin kursunu da aynı şekilde başarı ile tamamlamayı bildi.


TOPLAM 32 SAAT EĞİTİM GÖRDÜLER
Kurum öğretmenlerinden Şendağ Albayrak tarafından verilen ve toplam 32 saatten oluşan kursa katılan filenin sultanları, iş ve sosyal hayatta sağlıklı ve etkili iletişim kurmanın püf noktalarını uzmanından öğrendi.


TAKIMIN KOÇU DA SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI
Kurisyer voleybolcular, önceki gün Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen küçük törenle sertifikalarını Halk Eğitim Müdürü Turhan Eke’nin elinden aldılar. Törende, voleybolda yakalanan başarının mimarı olan takımın koçu Şaban Çıbık’da yer aldı. 


EKE, “KURS SAYESİNDE İLETİŞİM SÜRECİNDE SORUN YAŞAMAZLAR”
Tören’de kısa bir konuşma yapan Müdür Eke, şunları söyledi: “Kursiyerlerimiz, eğitim sürecini başarıyla tamamladılar. Mesleklerinin gerektirdiği yeterliklerini kurs sayesinde kazandılar. Aldıkları sertifikalar doğrultusunda sektörde çalışabilirler. Sağlıklı iletişim kurarak sosyal hayatta ve iş hayatında aldıkları kurs sayesinde iletişim sürecinde sorun yaşamazlar.”

Editör: Haber Merkezi