Ergün ÇELİK

Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk, Tire 1922’ye 15 Bin TL bağışta bulundu. Yatırım yaptığı her şehirde spor, kültür ve sanata destek çıkan Mustafa Kocatürk, bu kez kesenin ağzını Tire 1922 için açtı.

Tire 1922 Spor Kulübü Yöneticileri, önceki gün Gölet Restoran’da dayanışma yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, Tire İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik, Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü ve çok sayıda işadamı katıldı. Önceden belirlenen programı nedeniyle Tire’ye gelemeyen Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk, dayanışma yemeğine tele konferans yöntemiyle bağlandı. Kocatürk, yaptığı tele konferans görüşmesinde Tire 1922 Spor Kulübü’ne tam 15 Bin TL bağış yapacağının sözünü verdi. Spora verdiği önemi her fırsatta dile getiren Kocatürk; “Yeni sezonda Tire 1922’nin önemli başarıları imza atacağına inanıyorum” dedi.

‘İKİ DÖNEM TURGUTLUSPOR BAŞKANLIĞI YAPTI’

Gerçek bir spor sevdalısı olan Mustafa Kocatürk geçmiş yıllarda 2 dönem Turgutlu Spor Kulübü Başkanlığı yapmıştı. Turgutlu halkı tarafından çok sevilen Kocatürk, Turgutlu Spor’un en sıkıntılı günlerinde sayısız fedakârlıklara imza atmış, döneminde önemli başarılar elde edilmişti.

‘2. LİG’TE BAYAN BASKETBOL TAKIMI VAR’

Kocatürk Okulları’nda sporun her türlüsüne tam destek veriliyor. Öyle ki Kocatürk Okulu’nun 2. Ligde mücadele eden bayan basketbol takımı bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Melis Çetin isimli bir sporcu Kocatürk Okulları Bayan Basketbol Takımı’ndan 2019 yılında oynanacak olan Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için B Milli Takım’a seçildi.

Editör: Haber Merkezi