Üç ayrı yaş kategorisinde Tire ve çevre ilçelerden katılımın olduğu turnuvada 175 öğrenci mücadele etti.
A kategorisinde Özgür Sezgen birinci, Arzu Altay ikinci, Melih Bilgin ise üçüncü oldu. B kategorisinde Toprak Gülüm birinci, Gizem Oral ikinci, Ozan Kocuk ise üçüncü olurken C kategorisinde ise Umut Sıddık Öztaş birinci, Yetkin Karıp ikinci ve Atakan Çalışkan ise üçüncü oldu. 
 

KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
      Tire Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen ödül törenine veli ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in teşviki ile iki yıldan bu yana Tire’de birçok satranç turnuvasının düzenlendiğini belirten veliler, “Çocuklarımız kendini gösterme ve resmi turnuvalarda mücadele etme imkânı buldu. Sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyoruz” dediler.


Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini, turnuvada çocukları ödül alan Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Tire Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin ve Jan. Per. Yzb. Emre Davutoğlu takdim etti. 
Programın sonunda Özel Armağan Ada koleji Yön.  Kur. Üyesi Mustafa Ünveren Türkiye Satranç Federasyonu Tire İlçe Temsilcisi Egemen Bökü'ye plaket takdim etti. 
 

Editör: Haber Merkezi