Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen ve kendisi de eski bir sporcu olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire’nin genç güreşçilerini Tire 1922 Spor Kulübü bünyesine aldı. Belediye başkanlığı döneminde futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, yüzme, briç gibi birçok spor dalını kulüp bünyesine alan Başkan Çiçek şimdi de Tireli genç güreşçilere kapılarını açtı.

Genç sporcular teşekkür için Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Eke, müdür yardımcısı Güzay Özbek ve antrenörleri ile birlikte Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü de eşlik etti.

SPOR YAPAN GENÇLER TOPLUMA DAHA FAYDALIDIR

Sağlıklı ve başarılı bir gençlik yetiştirmek için sporun önemine her defasında vurgulayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ‘’Kendimi bildim bileli sporun içindeyim. Spor yapan öğrenci derslerinde daha başarılı olur. Sporla büyüyen ve birlikte hareket etmeyi öğrenen bir gençlik topluma her zaman daha faydalı olur çünkü sporun birleştirici unsuru ferdi olmaktan çok takım olmaktır. Bizler gençliğimizde kısıtlı imkanlarla ya da kendi imkanlarımızla spor yapmaya çalışırdık ama sizler şanslısınız çünkü belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanınızdayız. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Turan Eke’nin de sizlerle ilgilenip, şu ana kadar çeşitli müsabakalarda sizleri yarıştırması da sizler için ayrı bir şans’’ Dedi.

BAŞKAN ÇİÇEK’TEN GÜREŞÇİLERE KAMP VE SALON SÖZÜ

Başkanlık makamındaki ziyaretten sonra Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire 1922’nin yeni güreşçilerini, antrenörlerini, Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Eke ve yardımcısı Güzay Özbek’i Tire’nin yeni stadına davet etti. Stadyumu gezen ve hayran kalan Tire 1922’nin yeni güreşçilerine, Başkan Çiçek sömestr tatilinde Kirazoğlu Konakları’nda kamp sözü ve yeni stadyum bünyesinde antrenman yapabilecekleri salon sözü verdi. Başkan Çiçek’in samimi yaklaşımı ve kendilerine verdiği sözlere teşekkür eden öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirerek stattan ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi