Ercan ÇELİK

Bulunduğu grupta sezon başından beri her zaman liderliğe oynayan Tire 1922, sezonun ikinci devresinde yaşadığı bazı talihsiz kayıplar sonrası liderlik yarışından geriye düştü ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor gruptan lider olarak çıkarken, Tire 1922 toplamda 60 puanla, grubu üçüncü sırada tamamladı.

 

DERHAL KAMPA GİRDİLER

2. lig hedefini play-off maçlarıyla sürdürecek olan Tire 1922, grubun son maçı olan Düzyurt karşılaşmasının hemen ardından play-off hazırlıklarına başladı.  Play-off’ta ilk olarak Zonguldak Kömür Spor ile 5 Mayıs 2016 tarihinde deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Tire 1922, Düzyurt maçı sonrası Trabzon’dan direkt Bolu’ya geçti ve burada 4 günlük bir kampa girdi. Tire 1922 teknik heyeti, oyuncuların hem bedenen hem de mental olarak hazırlandığı Zonguldak maçında avantajlı bir puan alarak sahadan ayrılmayı planlıyor.

 

EROĞLU: “BİZ HAZIRIZ”

Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Sezon içinde süre almayan oyuncularımıza son maç olan Düzyurt karşılaşmasında daha fazla süre verdik. Durumlarını görmek istedik. Zonguldak karşılaşmasına hazırız. Bolu’da kampa başladık. Çarşamba günü de Zonguldak’a geçeceğiz. İyi durumdayız. Kafa olarak hazırız. İnşallah her iki maçta da avantajlı bir skor almak istiyoruz.” Dedi.

 

TİRE’DEKİ RÖVANŞ SEYİRCİSİZ OLACAK

İlk play-off karşılaşması Zonguldak’ta oynandıktan sonra rövanş maçı 9 Mayıs 2016 tarihinde Tire Dört Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Sezon boyunca küfürlü tezahürattan dolayı 5 defa uyarı alan Tire 1922, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Zonguldak maçını seyircisiz oynama cezası aldı. Maç günü tribüne seyirci alınmayacak.

Editör: Haber Merkezi