Gençlik Spor Tire İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kaymakamlık FUTSAL  turnuvası final müsabakası öncesinde çok özel bir maç oynandı.


Tire Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ve Çatal da eğitim veren Özel Efe Özel  Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nin  katılımlarıyla gerçekleşen müsabakada çok özel anlar yaşandı.


Efe Özel Eğitim: 7 Tire Özel Eğitim İş Uygulama Okulu: 1

Toplamda 8 golün kaydedildiği maçta golü yiyen takımın sporcularının da yedikleri  gole sevinmeleri izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.


BİZ DE VARIZ DEDİLER

Yalnızca belirli gün ve haftalarda hatırlanmak istemeyen özel öğrenciler imkan verildiğinde neler başarabileceklerini herkese gösterdiler.


EFE ÖZEL EĞİTİM KULÜPLER BAZINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Aynı zamanda 2014\2015 TÖSSFED FUTSAL Ligi Türkiye Şampiyonu olan Efe Özel Eğitimin kurucusu Ozan Uvaçin ile Tire Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Evren Özkul bu organizasyonda emeği geçen herkese özellikle Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Koyuncu’ya  teşekkür ederek, özel çocukları spor müsabakalarına taşıyacak kulüplerin derneklerin çoğalmasının gerektiğini ve bu bireylere topluma daha verimli uyum sağlamaları için bireysel yeteneklerine uygun faaliyet alanları açılması konusunda hemfikir olduklarını söylediler. 

Editör: Haber Merkezi