Küçük Ayaklar Futbol Şenliğinde kazanan takımın gözde öğrencilerinden Halil İbrahim Mısırlıoğlu ve Muhammed Emin Mısırlıoğlu ikiz kardeşlerin kayıtları Spor Bursu kapsamında Oluşum Ailesine alındı.

Kurum Kurucusu Halise BIYIK “Sözünün eri olmak kurum olarak vazgeçemeyeceğimiz ilkelerimizden, yaptığımız işlerle ve kazandığımız başarılarla eğitim vitrinimizi insanlara sunabilmek tek gayemiz. Biz eğitim hizmeti veren bir kurum olarak öğrencilerimize ve velilerimize daima geleceklerini şekillendirebilmeleri adına yollar çizmek, sonuca en doğru ve donanımlı yoldan ulaştırmak amacındayız. Bunu kimi zaman akademik eğitime desteğimizle kimi zaman da sportif faaliyetlerin desteklenmesi ve geliştirilmesiyle mümkün olmaktadır. Oluşum Ailesi olarak bursluluk sınavıyla akademik anlamda başarı ve indirim kazanan öğrencilerimizin yanında ikiz öğrencilerimiz gibi bizleri sportif platformlarda da temsil edecek; yetenekli, geliştirilebilir öğrencilere her zaman kapımız açık” dedi.

Öğrencilerin velileri Özgür ve Dilek MISIRLIOĞLU ise Oluşum Ailesi’ne bu ince yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ettiklerini, çocuklarının bu ailenin parçası olmasından dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi