Tire Belediyesinin yaza girerken çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri, sorumluluk bilincini, sağlıklı beslenmeyi, eşya ve araç gereçlerine sahip çıkmayı, yeni arkadaşlar edinerek paylaşımlarda bulunmayı, takım ruhunu öğrenmeleri ve sağlıklı birer nesiller olarak yetişmeleri amacıyla açtığı yaz spor okulları, okulların açılma tarihinin yakınlaşmasıyla sona doğru yaklaşıyor.



Tire Belediye Basın
 

Donanımlı eğitmen kadrosuyla yaz boyu çeşitli branşlarda çocuklara eğitim veren yaz spor okulları, yüzme branşında geçtiğimiz gün bir yüzme yarışması düzenledi. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek değerlendiren çocuklar, kurs süresi boyunca öğrendiklerini yapılan bu yarışlarla ailelerine sergilediler. Tire Belediyesi'nin yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşen bu etkinliğe Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Eşi Yüksel Çiçek başta olmak üzere çok sayıda öğrenci velisi katıldı.




Toplamda 53 çocuğun mücadele ettiği yarışlarda çocuklar, minik kızlar ve minik erkeklerle, küçük kızlar ve küçük erkekler kategorilerinde başarılar kazandılar.




Yarışlar sonunda söz alan Tayfur Çiçek, çocukların spora olan ilgilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen bir proje neticesinde yakın zamanda ilçemizde yapılacak olan kapalı yüzme havuzunun da müjdesini verdi. Derece alan çocuklara madalyalarını veren Tayfur Çiçek, başarılarından dolayı çocukları kutladı. 



Editör: Haber Merkezi