Tire BAÇ Fen Lisesi Spor Salonunda düzenlenen ödüllü masa tenisi turnuvasına 70 sporcu katıldı. Rekabetin kıyasıya yaşandığı turnuvada her iki kategoride toplam 1000 tl para ödülünün yanında ilk 3 e girenlere  derece ve katılım belgesi ile, ilk 16 ya girenlere madalya verildi.

Ortaokul kategorisinde birinciliği kazanan öğrenci, Özel Tire Armağan Ada Ortaokulundan Ahmet Asım Dülek oldu. İkinciliği Kurtuluş Ortaokulundan Arda Karakaya kazanırken, üçüncülüğü ise Özel Tire Oluşum Ortaokulundan Ahmet Feyzi Ok kazandı.

Lise kategorisinde birinciliği Sosyal Bilimler Lisesinden Hasan Karataş alırken, ikinciliği yine Sosyal Bilimler Lisesinden Seydi Yılmaz kazandı. Lise kategorisinde üçüncülük ise Tire BAÇ Fen Lisesinden Niyazi Evren Seyhan'ın oldu.

Dostluk ve kardeşliğin ön planda tutulduğu turnuva sonrası açıklama yapan Tügva Tire Ilçe Temsilcisi Mesut ŞAŞMAZ, tüm sporculara katılımları için teşekkür etti. İlce Gençliği için iyiye ve güzel dair ne varsa her zaman uygulayacaklarını belirten Şaşmaz; “Her alanda gençlerimizin yanında olacağız, bu ilçenin, bu memleketin gençlerini seviyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi