Manisalı Muaythai sporcusu Rabia Ercan, Tayland’ın Bangkok kentinde yapılacak olan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir için ringe çıkacağını söyledi.

Manisa’da yaklaşık 3 yıldır Şehzadeler Belediye bünyesinde muaythai sporu yapan Rabia Ercan (16), Muaythai Türkiye şampiyonluğu ve milli takım seçme şampiyonluğu elde ederek, 02-11 Ağustos 2018 tarihlerinde Tayland’ın Bangkok kentinde yapılacak olan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Muaythai Antrenörü Ediz Barış ile düzenli olarak antrenmanlarını yapan Ercan, hedeflediği dünya şampiyonluğu için hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Hedefinin dünya şampiyonu olmak olduğunu belirten Ercan, Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda ringe 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir için çıkacağını söyledi. Ercan, sözlerini ise şöyle sürdürdü:

“Bu sene muaythai branşında Türkiye ve milli takım seçmesinde şampiyon oldum. 3-11 Ağustos’ta Tayland’ın Bangkok şehrinde yapılacak olan dünya şampiyonasına gideceğim. Hedefim dünya şampiyonu olmak. Başta Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimizin anısına yarışacağım.”
Kaynak: iha