Takımımız Tire’nin bu turdaki rakibi, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor oldu.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, geçtiğimiz gün TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve aralarında temsilcimiz Tire 1922’ni yöneticileri de dahil bu turda mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.


GEÇEN SEZONUN KUPA ŞAMPİYONU VE SÜPER LİG’İ İLK 5 SIRADA BİTİREN TAKIMLAR YOK  
Ziraat Türkiye Kupası'nda 24, 25 ve 26 Ekim 2017'de tarihlerinde oynanacak 4. tur maçlarında, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 46 takımın yanı sıra Süper Lig'de geçen sezon sonunda oluşan puan sıralamasında 5 ila 13. sıralar arasında yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor haricindeki 8 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek.


TİRE 1922, TURU GEÇEREREK GÜZEL BİR BAŞARI YAKALAMA AMACINDA
Temsilcimiz Tire 1922, bu turda tanıdık bir ekiple eşleşti. İki sezon önce 3.’Lig’de rakibi olan, uzun bir süre şampiyonluk yolunda çekiştiği ve nihayetinde şampiyonluğunu Tire’de Tire 1922’yi yenerek ilan eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile eşleşti. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden olan Doğu Anadolu temsilcisi ile bir üst tur için mücadele edecek olan temsilcimiz, bu karşılaşmada rakibini saf dışı bırakarak geçmişin rövanşını almak amacında.


27 TAKIM, 5. ELEME TURUNA KALACAK
Tek maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakaların normal süresinin berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımlar seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Müsabakalarını kazanan 27 takım 5. Eleme Turuna katılmaya hak kazanacak.


AMATÖR LİG TAKIMLARI İLE SÜPER LİG TAKIMLARI AYNI TURDA
TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, kura çekimi öncesi şöyle konuştu: "En üst ligden, amatör liglere kadar tüm Türkiye'yi kucaklayan bir kura çekimini icra ediyoruz. İşin enteresan tarafı ülkemizin uç noktalarında yer alan iki ilimiz amatörlerde kuraya kaldı. Birisi Edirne, birisi Kars… Bu durum bile bu güzel oyunu çok güzel anlatıyor bence. Başta değerli başkanım Yıldırım Demirören ve yönetim kurulumuzun selamlarını paylaşmak istiyorum. Bu turun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Fair-Play ve dostluğun önde olduğu; hak edenin kazandığı güzel bir turnuva olmasını diliyorum. Ziraat Bankası'na gösterdikleri ilgiden, sponsorluklarından ve kattıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçen turda 18 maçı çok kaliteli şekilde veren Turkuvaz Medya Grubu'na da hem şahsım, hem de yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu turda da naklen yayının devam edeceğini düşünüyoruz. Geçmiş turlarda iddiaa kazanımları vardı. Bundan sonra da bu kazanımlar devam edecek. Herkese tekrar hoş geldiniz diyorum. Bu güzel oyunun sizlerle renkleneceğini temenni ediyor; saygılarımı sunuyorum."
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ise şu ifadeleri kullandı: "Değerli başkanlar, değerli yöneticiler hepinize şahsım ve yönetim kurulumuz adına hoş geldiniz demek istiyorum. Umarım güzel bir kura çekimi olur. Hepinize bol şans diliyorum. Ha

TÜRKİYE KUPASI 4. TUR EŞLEŞMELERİ  ŞÖYLE :
Büyükşehir Belediye Erzurumspor – Tire 1922
Grandmedical Manisaspor – Hatayspor
Fethiyespor – Adanaspor
Kardemir Karabükspor – Keçiörengücü
Bucaspor – Amed Sportif Faaliyetler
Kasımpaşa – Niğde Belediyespor
Sarıyer – Adana Demirspor
Osmanlıspor – Ottocool Karagümrük
Eyüpspor – Gümüşhanespor
Teleset Mobilya Akhisarspor – Anagold 24 Erzincanspor
Batman Petrolspor – Denizlispor
Gazişehir Gaziantep – Ankara Demirspor
Yeni Altındağ Belediyespor – Bursaspor
Akın Çorap Giresunspor – Menemen Belediyespor
Kahramanmaraşspor – Çaykur Rizespor
Gençlerbirliği – Tuzlaspor
Konya Anadolu Selçukspor – Boluspor
Aytemiz Alanyaspor – Edirnespor
Etimesgut Belediyespor – Antalyaspor
Demir Grup Sivasspor – Kızılcabölükspor
Çorum Belediyespor – Trabzonspor
Altınordu – Kars 36 Spor
Ofspor – Evkur Yeni Malatyaspor
Yeşil Bursa – Kayserispor
İstanbulspor – Afjet Afyonspor
Orhangazi Belediyespor – Şanlıurfaspor
Elazığspor – Sivas Belediyespor
 

Editör: Haber Merkezi