TANRISEVEN “DESTEĞİMİZ TİRE 1922 SPORLA” 

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Lig başlangıcından beri gelinen süreci değerlendirerek beraberlik serisi ile başlandığını ancak son haftalardaki galibiyetlerle Tire 1922 Spor’un ciddi bir çıkış yakaladığını belirtti. Kaymakam Tanrıseven şöyle konuştu:
“Daha önce Onursal Başkanlığını yaptığım Diyarbakırspor’da ve Kaymakam olarak görev yaptığım Alanya’da Süper Lig başarısı elde ettik. Bir üst lige çıkmak için büyük bir mücadele verdik, kentin bütün dinamiklerini seferber ettik ve başarılı da olduk. 
 

“YENİ STADIMIZI ÜST LİGLE TAÇLANDIRAĞIZ”
Halkın kenetlenmesiyle ve taraftar desteğiyle son derece önemlidir. Burada da desteğimiz her zaman olduğu gibi yine Tire 1922 Sporla. Son maçlardaki başarınızdan dolayı sizi tebrik diyorum. Bu çıkışınızı sürdürün. Kaymakamlık, Belediye ve kentin dinamikleri olarak yanınızdayız. Son iki maçınız kaldı. Rakibinizi hafife almayın; ilk yarıyı üst sıralarda tamamlayın. İzmir’in en modern stadı Tire’de yapılıyor. Yeni stadımızı bir üst lig ile taçlandırmak bu kent yakışır.” 

“SİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ” 

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çiçek şunları söyledi: “Son haftalardaki çıkışımız umut verici. Talihsiz beraberlikler dışında Turgutluspor ve Diyarbekirspor maçlarındaki performansınız muazzamdı. Futbol her türlü sürprize açık bir oyun. Bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık, gereksiz puanlar bıraktık. Bu durumları göz önüne alarak hiçbir maçı hafife almamalıyız. Hiçbir maçı gözümüzde büyütmeyeceğiz veya hafife almayacağız. 90 dakika arzulu ve istekli bir şekilde oynamanız lazım. 


“KAYMAKAMIMIZA DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Sayın Kaymakamımız da başta olmak üzere bizler sizlerin her zaman yanınızdayız ve sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Maçlarımızda, etkinliklerimizde Kaymakamımız hep yanımızda; destekleri bizimle. Bu nedenle Sayın Tanrıseven’e çok teşekkür ediyorum.”

FUTBOLCULARDAN BAŞARI SÖZÜ 

Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir sakatlık yaşayarak ameliyat olan Kaptan Gökhan Erdöl ile yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, Erdöl’e “Geçmiş olsun” dileklerinde bulundu. Tanrıseven, futbolculardan başarı sözü aldı. Futbolcular da kendilerine verilen desteğe teşekkür ederek son iki maçta galibiyet için mücadele edeceklerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi