Tireli futbolseverlere 22 yıl sonra profesyonel lige çıkma mutluluğunu yaşatan Tire 1922’nin deneyimli ve başarılı teknik direktörü İskender Eroğlu, önceki gün Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile son bir kez daha görüştükten sonra, bir yıl daha takımın başında kalma noktasında anlaştıkları açıklamasını yaptı.


Mazisi başarılarla dolu olan, fakat şuanda 1. Amatör Küme’de mücadele eden Tirespor’un, 1992 yılında Tireli futbolseverlere yaşattığı ‘profesyonel ligde’ mücadele vermenin mutluluğunu, 22 yıl aradan sonra kentin yeni takımı olan Tire 1922, taraftarlara yaşattı. 
Geçen sezon kıl payı ile şampiyonluğu ve 3.lig şansını kaçıran Tire 1922’nin bu sezonun başında getirilen İskender Eroğlu, gerek futbolculuk hayatında gerekse antrenörlük hayatında elde ettiği deneyimleri de kullanarak takımımızı bu sezon mutlu sona ulaştırmış ve Tire’ye büyük bir mutluluk yaşatmıştı.  

BAŞKAN ÇİÇEK İLE İSKENDER HOCA SON KEZ GÖRÜŞTÜ VE SONRA KARAR VERİLDİ
Şampiyon takımın mimarı olarak Tirelilerin gönlünde taht kuran İskender Eroğlu’nun, 3. Ligde de takımın başında olup olmayacağı konusu taraftarlar arasında en büyük merak konusuydu. Bir süredir belirsiz olan bu konu sonunda netliğe kavuştu. Önceki gün görüştüğümüz Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İskender hoca ile bir yıl daha devam etme kararı aldıklarını söyledi.
Edindiğimiz bilgilere göre bizim görüşmemizin hemen ardından İskender hoca ile başkanlık makamında görüşen Çiçek, İskender hoca ile anlaşmayı netleştirdi. Alınan devam kararını İskender Eroğlu da doğruladı ve Tireli taraftarlara gelecek sezonda takımın başında olduğu müjdesini verdi. 
“İLK İŞİM TRANSFERLER VE YENİ SEZONUN KADROSU OLACAK”
Bugünlerde ailesi ile Antalya’da tatilde olan İskender Eroğlu, telefondan verdiği demeçte, birkaç gün sonra Tire’ye geleceğini ve çalışmalarına başlayacağını söyledi. Tire’de kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen İskender hoca, ilk işinin transfer ile ilgili konular üzerinde düşünmek ve gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi