Yeni sezon hazırlıklarını günde iki antrenman yaparak başlayan Tire 1922 teknik ekibi, takıma yeni gelen oyuncuların eski kadrodan kalan oyuncularla uyum sorunu yaşamaması ve biran önce takım ruhu yakalaması içi büyük gayret gösteriyor.
Takımda geçen seneden kadroda kalan oyuncu sayısı 8, yeni sezon öncesi, şuana kadar kadroya katılan oyuncu sayısı ise 9. Ekip, alt yapı gençler içerisinden denmek için A takım içerisine alınan oyuncularla birlikte çalışmalarını sürdürmekte.


“KİMİN İYİ OLDUĞU SAHADA OYUNUYLA BELLİ OLUR, İSİMLERİYLE DEĞİL”
Tire 1922 teknik patronu Fahrettin Sayhan, takımın genel durumu, hedefleri hakkında şunları söyledi: “Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Geçen yıldan 8 kişiyi takımda tuttuk. Bunların dördü hiç süre almamış oyuncular. Yeni bir takımız. Uyum dönemini aşmaya çalışıyoruz. Yeni takım olmanın dezavantajları çok fazla. Var olan takımdan yola çıkmak kolay, yeni yapılanan takımdan yola çıkmak zor. Biz bu zorluğu aşmaya çalıyoruz ve aşacağız. Hiçbir şey kolay değil. Bazen kolay olan zor. Zor olan ise kolay olabiliyor. Kimin iyi olduğu sahada belli olur. İsimler önemli değil, takım olabilmek ve mücadele edebilmek önemli. Buna en büyük örnek ise Avrupa şampiyonasındaki İzlanda ve Galler milli takımını verebiliriz. Sahada bir şeyler veremezseniz. Büyüklüğünüzün hiçbir önemi kalmaz. ”

Editör: Haber Merkezi