Bilindiği üzere kaptan Gökhan Erdöl 26 Kasım günü Tire’de oynanan 1461 Trabzon maçının henüz başında sakatlanmış ve ambulansla hastaneye sevk edilmişti. Köprücük kemiğinde kırık tespit edilen futbolcu daha sonra ameliyat edilmek üzere Torbalı’da bulunan özel bir hastaneye götürüldü.

Futbolcusunun sağlığı için kulübün tüm imkanlarını seferber eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ameliyat sonrasında da futbolcusunu yalnız bırakmadı. Doktorlardan Gökhan Erdöl hakkında bilgi alan Başkan Çiçek “Kaptanımız dalında uzman, albaylık rütbesinden emekli olmuş doktorumuz

tarafından ameliyat edildi. Kendisinin sağlığına en kısa zamanda ulaşmasını diliyorum. Bizim için çok can sıkıcı bir sakatlık oldu. Allah beterinden korusun”dedi.

Hem Başkan Çiçek’in hem de Başkan Sarayköylü’nün ziyaretleriyle moral bulan kaptan Gökhan Erdöl “Bir an önce eski sağlığıma kavuşup, sahalara dönmek ve bana bu kadar sahip çıkan kulübümüzün takım arkadaşlarımın ve taraftarımızın yanında olmak istiyorum “ diyerek her iki başkanına da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi