Bayındır Efe Rehabilitasyon Merkezi, sportif faaliyetlerde yörenin en aktif kurumu. Özel öğrencileri için, yıl içinde sürekli sporla ilgili aktiviteler yapıyor. Kendilerine ait bir spor kulübü de olan kurum geçen senelerdeki gibi bu yıl da öğrencilerini Ege Bölgesi Özel Olimpiyat Oyunlarına götürdü. Oyunlarda özel öğrencilere eşlik etmesi gereken partner sporcular da Bayındır Gençlik Spor Müdürlüğünden ve Tire Tac Lisesi öğrencilerinden seçildi. 


     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde gerçekleştirilen bölge olimpiyat oyunlarında Efe Rehabilitasyon, Bayındır Gençlik Spor Müdürlüğü ve Tac Lisesi öğrencilerinden oluşan karma futbol ve basketbol takımları şampiyon oldu. Çifte şampiyonluk kazanmanın mutluluğunu yaşayan Efe Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ozan Uvaçin: “Özel öğrencilerimizin her yıl sportif alanlarda böyle başarılara imza atması bizi ve onların ailelerini gururlandırıyor. Bu faaliyetler özel öğrencilerimizin gelişimi, kendilerine güven kazanmaları, birey olma duygusunu edinmeleri için çok önemli. Bu faaliyetleri düzenleyen fedarasyonumuza, çocuklarını bu alanda teşvik eden ailelere, bu organizasyonlarda bize destek olan Bayındır Gençlik Spor Müdürlüğüne ve bizlere partner öğrenci konusunda destek olan Tire Tac Lisesine teşekkür ederiz.”


     Tire Tac Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güler: “ Okulumuz sportif çalışmalarda yer alıyor ancak özel öğrencilerin bulunduğu bir organizasyonda görev almak, onların heyecanını ve sevincini paylaşmak bambaşka bir duygu. Okulumuzda Efe Sarımsak, Utku Ökay ve Atakan Özdoğan futbol takımında, Emir Akhisarlı basketbol takımında yer aldı, oyunlara katılan şampiyon olan tüm öğrencileri tebrik ediyoruz ve Tac Lisesi olarak engelleri aşmak için özel öğrencilerin hep yanında olacağız, diyoruz ve bizi bu organizasyona devat eden Efe Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ozan Uvaçin teşekkür ederiz.”
 

Editör: Haber Merkezi