ESNAF TEMSİLCİLERİ SATDYUMU GEZDİ VE İNCELEDİ
Sadece Tire takımlarına değil, bölgemiz ve İzmir takımlarına hatta milli takımlara hizmet verecek olan stadyumu görmek üzere önceki gün Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile birlikte inşaat alanına giden Tireli esnafların temsilcileri, karşılaştıkları yapının ihtişamından oldukça etkilendiler ve Tire’ye böyle bir eser kazandırıldığı için teşekkür ettiler. 
 

BAŞKAN ÇİÇEK, “TİRELİ ESNAFA KATKI SUNACAK” DEDİ
Bizzat Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’ten stadyum hakkında bilgiler alan ve çalışmaların hangi seviyede olduğunu öğrenen esnaf odalarının başkan ve temsilcileri stadyumu çok beğendiklerini belirttiler. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, gerek stadyum yapısı içerisindeki dükkan ve mağazalarda yapılacak alışveriş, gerekse dışarıdan gelecek olan taraftarların ilçe merkezindeki dükkan ve mağazalardan yapacağı alışveriş ile kente ve Tireli esnaflara ciddi eko katkı vereceğine inandığını ve umduğunu  belirtti.
 

ESNAF TEMSİLCİLERİ HEYECANLA BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ
Tireli esnafların temsilcileri de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in bu umutlarını paylaştıklarını ve bu yönde gelişim olmasını heyecanla beklediklerini söylediler.  
Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile birlikte tribünlerde bir süre oturup sohbet eden, bilgiler alan ve stadyumdaki çalışmaları izleyen esnaf odaları başkanları arasında; Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Kantur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış, Pazarcılar Odası Başkanı Cengiz Kaşan, Kahveciler Odası Başkanı Salih Eteş ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Zenginol yer aldı. Ayrıca Bakkallar Odası yönetiminden bazı isimlerde bu ziyarette yer aldı.


 

Editör: Haber Merkezi