Futbol Erkekler Profesyonel 3. Lig’de bu hafta sonu 7. hafta karşılaşmaları oynanacak. Temsilcimizin ‘Yeşil Bursa’ ekibini ağırlayacağı haftada, Grubumuzda birbirinden çekişmeli geçmesi beklenen birçok eşleşme var.
Türkiye Futbol Federasyonu Erkekler Profesyonel 3. Ligi’nde heyecan haftalar ilerledikçe artarak devam ediyor. Temsilcimiz Tire 1922’nin de başarılı bir şekilde kentimizi temsil ettiği bu kulvarda, bu hafta sonu 7. hafta müsabakaları oynanacak. 

1. Grup’ta, geride kalan ilk 6 hafta sonunda başarılı bir grafik çizen temsilcimiz, oynadığı 5 karşılaşmada aldığı; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puanla 5. sırada. Başarılı ilerleyişini iyi oyunu ile taçlandıran takımımız, hafta sonu ligin dikkat çeken ekiplerinden Yeşil Bursa’yı ağırlayacak. Müsabaka 3 Ekim Cumartesi günü, Tire Dört Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 15:30.
Her hafta ortaya çıkan sonuçlarla, “Bu grupta her takım can yakabilir” dediğimiz gurubumuzda, yine birbirinden çekişmeli geçmesi muhtemel maçlar, yine farklı ve dikkat çeken sonuçlar bizi beklemekte. Kıran kırana geçmesi muhtemel eşleşmeler arasında; “Tire 1922-Yeşil Bursa”, “Altay-Kozan Belediye”, “BŞB Erzurumspor-Erzin Belediye”, “Kırıkhan-Kızılcabölük”, “Silivri-Tekirdağspor” karşılaşmaları sayılabilir.
Haftayı karşılaşma yapmadan ‘BAY’ geçecek takım Turgutluspor olacak. Haftanın tüm müsabakaları, 3 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmaların üçü 14:30’da, beşi 15:30’da, biri ise 19:00’da başlayacak.

7. Hafta Eşleşmeleri :
SİLİVRİSPOR     –     TEKİRDAĞSPOR
BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş.  –  DÜZCESPOR
ALTAY     –     KOZAN BELEDİYESPOR
ARSİNSPOR  –  ZONGULDAK KÖMÜRSPOR
BŞB ERZURUMSPOR – ERZİN BELEDİYESPOR
TİRE 1922     –     YEŞİL BURSA A.Ş.
KIRIKHANSPOR    –    KIZILCABÖLÜKSPOR
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR – GÖLBAŞISPOR A.Ş.
MALTEPESPOR     –     CİZRE SPOR
TURGUTLUSPOR   (BAY)

Editör: Haber Merkezi