Özel Bilgi Koleji Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu ve İzmir Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minik Erkekler Basketbol Turnuvasında maçlarına başladı.


Ergün ÇELİK


A gurubunda mücadele eden ve oynadıkları ilk iki gurup maçından zaferle ayrılan Bilgi Koleji, Petkim’i 20’ye 42, Oluşum Basket’i ise 4’e 66 yendi. Gruptaki ilk üçe giren takımlar bir üst tura çıkarak yollarına devam edecekler. İşte Bilgi Koleji’nin de içinde bulunduğu A grubundaki diğer takımlar; Petkim, Oluşum Basket,  İzmir Trabzon Gücü, Işıkkent sk, Karşıyaka Bel.sk, Yeni Bornova sk, Ege Mega sk, 9 Eylül Koleji sp.  
Bilgi Koleji Antrenörü Mustafa Helalpara yaptığı açıklamada; “ Uzun süreden beri 202-2003 doğumlu sporcularımızla çalışmalarımız devam ediyor.


 Bilgi Koleji olarak sportif faaliyetlerde de bölgemizin en iyisi olma yolunda hızlı adımlarla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca 2004-2005 doğumlu öğrencilerimiz ile çalışmalarımıza başladık. Bu sporcularımızda önümüzdeki yıllarda basketbol’da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bilgi Koleji  olarak bölgemizde basketbol lie anılan bir okul olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Her yıl basketbol adına daha da büyüyerek ilçemizi bu konuda en iyi şekilde temsil edeceğiz. 2014/2015 sezonunda da İzmir’in ve Türkiye’nin  alt yapılarda ses getiren bir kulübü ile de görüşmelere başlamış bulunmaktayız. Ayrıca yaptığımız bu organizasyonlarda bizlere her türlü imkânı sunan Tire belediye başkanımız Sayın TAYFUR ÇİÇEK 'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi