Tire’de düzenlenen 4 top bilardo turnuvasında 4 top bilardo Tire şampiyonu Orçun Demir oldu.

Ergün ÇELİK

 

        Tire’de Akyol Caddesi üzerinde hizmet veren Dostlar Bilardo salonu’nun düzenlediği  4 top bilardo turnuvasında sona gelindi. Önceki akşam finale kalan genç sporcular Orçun Demir ve Deniz Bayındırlıoğlu’nun karşılaşmasında kazanan isim Orçun Demir oldu. Yaklaşık 3 ay önce başlayan ve toplamda 48 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren diğer sporculara da çeşitli hediyeler verildi. Tireli gençlerin kıyasıya yarıştığı turnuvanın finalinde heyecan doruktaydı. Onlarca kişinin izleyici olarak katıldığı final maçında sporcular centilmen tavırlarıyla izleyenlerin takdirini kazandı.

          Tireli sporcu Orçun Demir’in birinci olduğu turnuvada, ikinci Deniz Bayındırlıoğlu, üçüncü Uğur Kılıç, dördüncü ise Ali Devecioğlu oldu. Buna göre birinciye televizyon, ikinciye cep telefonu, üçüncüye tablet bilgisayar, dördüncüye de araç müzik seti hediye edildi. Sporcular hediyelerini Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Toplukonut Sitesi Yöneticisi Aysun Sertkaya’nın elinden aldı. Sertkaya yaptığı açıklamada turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


        FİNAL MAÇINDA İŞLETMEYİ KAPATTILAR

Akyol Caddesi üzerinde hizmet veren Dostlar Bilardo Salonu işletmecileri Hikmet Koyun ve Talip Yılmaz, sporcuların final maçında konsantrasyonunun bozulmaması için işletmeyi hizmete kapattı. İşletmecilerden Hikmet Koyun HaberTire Gazetesine yaptığı açıklamada; “ Bu turnuvayı Tire’de yaşayan gençlerimizi spora teşvik etmek için düzenledik. Düzenlediğimiz turnuva gençlerimize bir yandan bilardo sporunu sevdirirken  bir yandan da yeni arkadaşlıklar dostluklar kurulmasını sağladı.” Dedi.


       YAKINDA 3 BANT TURNUVASI DÜZENLENECEK

4 top bilardo turnuvasının oldukça heyecanlı ve iddalı geçtiğini söyleyen Hikmet Koyun; “ Önümüzdeki günlerde 3 bant turnuvası düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu turnuva sadece Tire genelinde değil, komşu ilçeleri kapsayacak şekilde tüm Küçük Menderes havzası genelinde yapılacak.  Yakın zamanda masalarımızı komple bakıma sokarak çuhaları değiştireceğiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak bilardo sporunu aşılamayı hedefliyoruz.” Dedi. 




Editör: Haber Merkezi