Deplasmanda Batman Petrolspor A.Ş. ile karşı karşıya gelen Tire 1922, maçın ilk 15 dakikasına kontrollü başladı. Rakip kalede 2 net pozisyon bulan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz, kontra ataktan yediği golle 1-0 geriye düştü. Sol kanattan gelişen hızlı atakta Emrah Meteoğlu cezasına gönderilen topu kafa vuruşuyla 19. dakikada ağlarımıza gönderdi.

İLK YARIDAN BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Batman Petrolspor oyunun ilk yarısında taraftarının da baskısıyla Tire 1922 kalesinde pozisyon bulmaya çalıştı. Ancak iki takımın da etkisiz atakları golle sonuçlanmadı. Batman Petrolspor ilk yarıyı ekibimiz Tire 1922 karşısında 1-0 önde kapattı.

KAÇAN POZİSYONLAR ÇİLEDEN ÇIKARDI

Tire 1922 ikinci yarıya çok farklı bir oyun anlayışıyla başladı. Rakip kaleyi adeta abluka altına alan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz, henüz ilk 10 dakikada 6 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Baskısını artıran Tire 1922, mücadelenin 64. dakikasında Berke Bıyık’ın attığı gol ile 1-1’lil beraberliği yakaladı. Sergen’in şık çalımlarla getirdiği top, yine Sergen’in şutuyla kaleciden döndü. Berke Bıyık topu tamamladı ve ağlara gönderdi. Bu dakikadan itibaren karşılaşma Batman Petrolspor kale sahasında oynandı. Tire 1922 yakaladığı çok net gol pozisyonlarından faydanalanamadı. Cemal, Enes ve Yunus Şimşek oyunun ikinci yarısında maça dahil oldu.

EMRAH KİRAZ’IN KIRMIZI KARTI DENGELERİ BOZDU

Son dakikalara girilirken sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Tire 1922, kalesinde hızlı ataklar gördü. Bunların birinde ise kronometreler 90. dakjikayı gösterirken Emrah Kiraz’ın kırmızı kartla atılmasına sebep oldu. Rakibinin hızlı atağını faulle kesen Emrah, takımını 10 kiş bıraktı. Buna rağmen atak yapmaya devam eden temsilcimiz, yakaladığı gollük pozisyonu değerlendiremedi ve hızlı hücumda golu kalesinde gördü. Maçın santra vuruşu yapıldı ve karşılaşma sona erdi.

Editör: Haber Merkezi