Tire Kaymakamlığı öncülüğünde ve Oluşum Anadolu Lisesi katkılarıyla düzenlenen Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan dorukta. İlk iki hafta maçlarının geride bırakıldığı ligde üçüncü hafta maçları ise 21 Şubat’ta başlayacak. Ligde ilk iki hafta müsabakaları neticesinde alınan sonuçlar ve puan durumu ise şu şekilde;


Eğitime olduğu kadar spora da büyük ölçüde önem veren Oluşum Eğitim Kurumları Kurucusu Halise Bıyık yaptığı açıklamada ‘’Yetişmekte olan öğrencilerimizin; akademik başarılarının yanında sportif gelişmelerini de beslemek adına kurumumuz bu tarz faaliyetlerin hayata geçmesinde büyük emek ve özveri ortaya koyan değerli Klüp Antranörümüz Mustafa HELALPARA’ya teşekkür ederim. Turnuvada mücadele eden tüm okullara başarılar diliyorum” dedi.
          Oluşum Eğitim Kurumları Spor Kulübü Koordinatörü Mustafa HELALPARA ise ‘’Çocuklarımızın gözlerindeki heyecanı görmek büyük bir mutluluk. Geçmiş senelerde düzenlediğimiz Geleneksel Basketbol turnuvalarını tekrardan canlandırmamıza ortak olan Sn. Kaymakamımız Hasan TANRISEVEN’e ve bu platformu hazırlamamızda destek olan Oluşum Eğitim Kurumlarına çok teşekkür ederim. Umarım hep beraber çok güzel başarıların altına imzamızı atacağız.’’ diyerek konuşmalarına son verdi. 
 

Editör: Haber Merkezi