3.Lig’deki ilk yılında, sezona “2. Lig’e çıkma” parolası ile yola çıkan Tire 1922, sezonun ilk yarısını 5. sırada bitirerek hedefinden uzaklaşmadı. Sezonun ikinci yarısında daha etkili olmak için planlar yapan temsilcimiz, 2 Ocak’ta hazırlıklarına başlayacak. Takıma, ara transfer döneminde 3-4 yeni ismin alınacağı öğrenildi.

Tireli futbolseverlere yıllar sonra büyük mutluluklar yaşatan Tire 1922, 3. Lig’deki ilk yılında “2. Lig’e yükselme” parolası ve hedefi ile sezona başlamış ve grup karşılaşmalarına güzel bir başlangıç yapmıştı. İlerleyen haftalarda sıkıntılı sonuçlarla tanışan ve geri gidişler yaşayan Tire 1922, sezonun ilk yarısının son karşılaşmasını ‘5-1’ kazanıp grubu 5. sırada tamamladı.
TEMSİLCİMİZ 1 HAFTA FAZLA HAZIRLANABİLECEK 
21 Aralık’ta ilk yarısı sona eren ve ara tatile giren 3. Lig, 25 Ocak’ta oynanacak olan 18. hafta karşılaşmaları ile yeniden start alacak. Temsilcimizin 18. Haftadaki eşleşmesi ligden çekilen Bozöyükspor ile olduğu için, temsilcimiz ilk karşılaşmasını oynamadan galip sayılacak. Böylelikle tatili diğer takımlara göre 1 hafta fazla yapmış olacak.

ANTALYA’DA 1 HAFTA KAMPA GİDİLECEK
21 Aralıktan sonraki gün serbest kalan oyuncular, 2 Ocak tarihine kadar izinli sayıldı. 2 Ocak tarihinde Tire’de yeniden toplanacak olan futbolcular, Teknik Direktör İskender Eroğlu yönetiminde sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için kampa girecek. 9 Ocak tarihine kadar Tire’de çalışacak olan takım, daha sonra 1 haftalık bir kamp yapmak üzere Antalya’ya gidecek. Burada 2-3 hazırlık karşılaşması yapmayı da planlayan Tire 1922, daha sonra yeniden Tire’ye gelecek ve kalan dönemde hazırlıklarını ilçede sürdürecek.

SEZONUN İLK MAÇI, 1 ŞUBAT’TA BATMAN PETROL’E KARŞI
25 Ocak’ta 18. hafta müsabakaları ile başlayacak olan sezonun ikinci yarısının ilk haftasında maç yapmayacak ve rakiplerine göre 1 hafta fazla tatil yapacak olan temsilcimiz, ikinci yarının ilk karşılaşmasını 1 Şubat’ta evinde Batman Petrol takımını ağırlayarak gerçekleştirecek.

SELÇUK, CAN, FATİH ÜGE VE BURAK TAKIMDAN ÇIKARILDI
Kulüp yönetimi, taraftarının ve tüm Tirelilerin büyük bir inançla bekledikleri 2. Lig’e ulaşma hayalinin gerçekleşmesi için 1 aylık tatil içerisinde açılacak olan ara transfer döneminde 3 yada 4 yeni futbolcuyu takımın kadrosuna katmayı düşünmekte. Takımdan uzaklaştırılan; Selçuk, Can, Fatih Üge ve Burak’ın yerine alınacak olan futbolcuların santrafor, sol açık ve orta saha mevkilerine yönelik olacağı öğrenildi. Alınması planlanan isimlerin netleştiği, fakat son anda bir sorun yaşamamak için bu isimlerin paylaşılmadığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi