Altyapı olarak Türkiye genelinde ilk 5 Futbol Okulu arasında bulunan Altınordu Futbol Okulu’nun Tire Şubesi açıldı.

Ergün ÇELİK 


26 Aralık 1923 tarihinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana birbirinden önemli başarılarla adından sıkça söz ettiren Altınordu Spor Kulübü, Tire’de açtığı okul ile yeni oyuncularını Tire’de arıyor. Tire’de uzun zamandır faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Özel Mega Çocuk Kulübü’nün girişimleriyle açılan Altınordu Futbol Okulu, şimdiden Tireli futbolsever çocukların gözdesi haline geldi. Önceki gün Özel Mega Çocuk Kulübü’nde imzalanan protokole Altınordu Futbol Okulları Genel Koordinatörü Mahmut Gözüaçık katıldı. Gözüaçık yaptığı açıklamada; “Tire, geçmiş yıllarda da görüldüğü gibi futbolcu potansiyeli yüksek olan bir ilçedir. Açtığımız bu okul, Tire’nin yetenekli futbolcularını ortaya çıkaracak, başarılı sporcular Altınordu Futbol Kulübü’nün formasını giyme şansı yakalayacaktır.”dedi.

 

İYİ BİREY, İYİ VATANDAŞ VE İYİ FUTBOLCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Altınordu Futbol Okulu Tire Şubesi Kurucuları’nın yaptıkları ortak açıklamada; “Tire’de iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcular yetiştireceğiz. Tire’deki yetenekli çokcukları tespit edip, uzun soluklu bir eğitim süreciyle, öncelikli olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olamaları için çalışacağız. Okulda eğitim gören futbolcular birer aylık periyodlar halinde Kuşadası Altınordu Tesisleri’nde Güney Ege Altınordu Futbol Okulları’nın katıldığı turnuvalarda boy gösterecek ve orada Altınordu Futbol Kulübü scout ekibinin sürekli gözleminde olacaktır. Tire’deki çalışmalarımızı ise Evren Halı Saha Tesisleri’nde yapacağız” dediler.

 

KAYITLAR ÖZEL MEGA ÇOCUK KULÜBÜNE

Altınordu Futbol Okulu’na kayıt olmak isteyenlerin İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Özel Mega Çocuk Kulübüne müraacat etmeleri gerekiyor. 5 ila 15 yaş arası tüm erkek çocukların kayıt olabileceği Altınordu Futbol Okulu Tire Şubesi’nin irtibat numası ise 0541 505 42 41 & 0232 505 42 42

Editör: Haber Merkezi