Tire’de 2015’te faaliyete geçen Altınordu Tire Futbol Okulu, açıldığı günden itibaren Tire’de futbol tutkunu minikler ve gençleri, profesyonel futbolculuk mesleğine hazırlamaya devam ediyor. Katıldıkları turnuvalarda birçok başarıya imza atan Altınordu Tire Futbol Okulu, şimdi de 4 öğrencisini Altınordu’nun en seçkin takımlarından elit akademi takımlarına gönderdi. Kendi yaş gruplarına göre Altınordu Akademi Elit Takımına alınan Çağan Toksöz (2009), Efe Uymur (2008), Muhammet Emin Mısıroğlu (2007) ve Halil İbrahim Mısıroğlu (2007) hem Tire Futbol Okulu’nu hem de Tire’yi onurlandırdılar.

Öte yandan yine Altınordu Tire Futbol Okulu öğrencilerinden  Eymen Şen (2009), Tuna Kulak (2009), Bora Gerçeker (2009), Tuna Demircan (2007), Fuat Enes Uza (2006), Kaan Yakan (2006), Tacettin Çalışkan (2005) ve Hüseyin Göztaş da (2004) Altınordu Akademi Elit Takımına alınmak üzere SCOUT ekibinin yakın gözetimi altında.

Konuyla ilgi açıklama yapan, Altınordu Tire Futbol Okulu yetkilileri, “17 aylık çalışmamızın sonucunda, çocuklarımız yaklaşık 30’a yakın turnuvaya katıldılar. Okul döneminde cumartesi – Pazar günleri yaz döneminde haftaiçleri yoğun çalışma temposu sonucunda emeklerinin karşılığını aldılar. Altınordu Tire Futbol Okulumuz’un amacı Tireli bütün çocuklarımıza spor yaptırmak, futbol oynatmak, futbolu bir araç olarak kullanıp onların fizyolojik, sosyolojik, psikolojik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. Bunun yanında doğal yetenekli oyuncuları Altınordu Futbol Kulübü’ne ve Türk futboluna kazandırmaktır. Altınordu Tire Futbol Okulu’nda en temel husus çocuklarımızın iyi birer birey olması ve boş zamanlarını mutlu bir şekilde geçirmesini sağlamaktır.” Şeklinde konuştular.

 

Editör: Haber Merkezi