80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu eğitimde olduğu kadar sporda da adından başarıyla söz ettiriyor. Cumhuriyet’li erkek öğrenciler Tire’de ilk kez düzenlenen Hentbol Turnuvası’nı Şampiyon olarak tamamlarken kız öğrenciler de turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tire Gençlik Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Hentbol Müsabakaları sona erdi. Turnuvalar neticesinde 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Erkek Takımı Tire birincisi oldu.

Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaları Namağlup tamamlayan Cumhuriyetli erkek öğrenciler aynı zamanda Tire’nin ilk Hentbol Şampiyonu olma ünvanını kazandı. Başarısı bununla da sınırlı kalmayan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Küçük Kız Hentbol Takımı da Tire ikincisi oldu.

KIRLIOĞLU: “ÇOK ÇALIŞTIK”

Karşılaşmaların sonunda açıklama yapan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Beden eğitimi Öğretmeni Levent Kırlıoğlu, yıl boyunca müsabakalar için çok çalıştıklarını söyledi. Kırlıoğlu, açıklamalarının devamında;

“Öğrencilerimiz verdikleri emeklerin karşılığını aldı ve okulumuza şampiyonluk sevincini yaşattı. Bu sonuç bizleri çok mutlu etti. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi verdikleri emekten dolayı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi