BAŞKAN BİZZAT TAKİPTE

Altınordu Futbol Kulübü Başkan'ı Seyit Mehmet Özkan ile oyuncu izleme biriminin  de takip ettiği final karşılaşmaları futbol resitaline sahne olurken, trübünleri dolduran ailelere heyecan ve keyif dolu anlar yaşattı.  Bol gollü mücadeleler sonunda 2004 doğumlularda Çorlu, 2005'lilerde Bornova, 2006'lılarda Altınordu Kuşadası Futbol Okulu birincilik kürsüsüne çıktı. 2007 ve 2008 yaş gruplarında ise kupaya Yeşilyurt Merkez Futbol Okulu uzandı.

 

FUTBOL BAHANE TATİL ŞAHANE!

Çocuklar için gün sadece futbol değil aynı zamanda eğlence günüydü. Balon futbolu, canlı langırt oyunu ve penaltı yarışıyla mutlulukları ikiye katlanan minikler, çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen animasyon ekibiyle fotoğraf çektirip, patlamış mısır ve pamuk helvanın tadına doyasıya baktılar.

 

BÜYÜK GURUR!

Büyük bir dikkatle müsabakaları takip eden Altınordu Futbol Scout Ekibi Altınordu Tire Futbol Okulu’nda eğitim gören  2009 doğumlu Eymen Şen, ve Çağan Toksöz, 2008 doğumlu Efe Uymur Merkez Futbol Okulu Elit Gurup antrenmanlarına davet edilirken, 2007 li  Arda Çağlayan, 2005’li Tacettin  Çalışkan ve 2004’lü Emre Alp Işık oynadıkları futbolla takip listesine girmeyi başararak gurur kaynağı oldular. 








Editör: Haber Merkezi