1970 Tirespor Başkan Ali Evren Keser, ziyarette şunları söyledi: “Ana faaliyet alanımız futbol olmakla birlikte jimnastik ve voleybol dallarında da faaliyet göstereceğiz. Şu an itibariyle futbol okulumuzda 150 civarında öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizi 2003 – 2012 yıllarında doğanlardan oluşmaktadır. Önümüzdeki sezon amatör ligde de faaliyetlerimize başlamayı düşünüyoruz. Sayın kaymakamım sizin Alanya Spora verdiğiniz katkıları ve ilçemizde ki spor kulüplerine verdiğiniz desteği ilgiyle izliyoruz. Sizden yeni kurulan bir takım olarak desteklerinizi bekliyoruz.” Kulüp Teknik direktörü de kulübün geçmişi hakkında bilgi verdi.

TANRISEVEN “GENÇLERİ SPORTİF AKTİVİTELERE YÖNLENDİRELİM”

Kaymakam Tanrıseven, 1970 Tirespor yönetimini tebrik etti. Tanrıseven,“Gerek gençlerin gerek kötü alışkanlıklardan uzaklaşması,gerekse cep telefonu ve tablet bağımlılığından kurtulması için sportif aktivitelere katılmalarını önemsiyorum. Çocuklarımızın, bedensel ve zihinsel gelişmeleri açısından sporun önemi tartışılmaz. Bu tip sportif faaliyetleri Kaymakamlık olarak destekliyoruz.”

1970 TiresporBaşkanı Ali Evren Keser, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e takım forması armağan etti.

1970 Tirespor yöneticileri, ayrıca kulüp çalışmalarına katılmak isteyen öğrencilerin 0 555 495 3858 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi