Tire Belediye Basın

Ödemiş Gençlik U 11 Takımına karşı ilk maçına Ödemiş Saracoğlu Stadı’nda çıkan kırmızı beyazlı minikler gelecek maçlar için umut verdi. İlk maçında teknik heyetin istediği futbolu sergileyen kırmızı beyazlılar özelikle ilk yarı deyim yerindeyse tek kale oynadı. 2-0 öne geçen Tire 1922 U 11 takımı oyuncuları skoru korumasını bilemedi ve maç 2-2 lik beraberlikle sonuçlandı. Tire 1922 adına golleri Batu İnal kaydetti.

Tire 1922 U 11 Takımı bir sonraki maçını Bayındır Spor ile yapacak. Gurupta Çırpı Doğan Spor, Kiraz 1 Eylül, Ödemiş Gençlik Spor ve Ödemiş Spor yer alıyor.

Antrenörler Çağlayan Tutak, K. Aydoğan Gül, Rüştü Tozlu ve Esat Adanalı’dan oluşan teknik heyet oynanan futboldan memnun ve gelecek için umutlu. Teknik heyet tarafından yapılan açıklamada oyuncuların ortaya koyduğu mücadeleci futboldan memnuniyet duyulduğu belirtilirken, şu ifadelere yer verildi; ’Alt yapı olarak hedefimiz A Takımımıza oyuncu ve oyuncular hazırlamak. U 11’den başlayarak çeşitli yaş ve kategorilerde takım oluşturarak geleceğin futbolcularını hazırlıyoruz. Skor tabiki önemli ama bizim önceliğimiz idmanlarda verdiklerimizi sahada görebilmek. Oyuncularımız bugün beklediğimiz futbola yakın bir oyun sergilediler. Yeni kurulmuş ve ilk defa resmi maçına çıkan minik oyuncularımızı tebrik ediyoruz’’. 

Editör: Haber Merkezi