“Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayınız. Zira onlar diridirler, Rableri katında rızıklandırılırlar.” Ali İmran-169…

       Evet ne söylesek boş. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Analar oğulsuz, evlatlar yetim, eşler boynu bükük kalıyor. Kahraman Mehmedimiz haince şehit ediliyor. Her güne yeni bir şehadet haberiyle başlamak ne acı Allah’ım. Biliyoruz, Vatanları uğruna şehit olan o canlar, senin katında Cennetle şereflendiriliyor. Ama bizler ne kadar bilsek de bu durumu bir türlü hazmedemiyoruz. Ya Rabbi, dayanacak gücümüz kalmadı. Sen askerimizi, polisimizi koru. Onlara güç kuvvet ver. Ve tabii  bizlere birlik beraberlik nasip et.

     Değerli kardeşlerim, Ülkemizi bölebilmek için yeniden pkk piyonları öne sürülüyor. Farkındayız. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Aslında  son virajdayız. Hani derler ya “Tünelden önceki son çıkış” diye, işte biz o son çıkıştayız. Millet olarak Çanakkale ruhunu yeniden yakalamak, yeniden omuz omuza düşmana korku salmak, içeride ve dışarıda Ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı tek yürek olmak, kısacası kardeş olmak için son şansımız. Çıkışı olmayan bir tünele girmek üzereyiz. Eğer kardeş olmayı başaramazsak bir Suriye, bir Mısır  olmamız yakındır. Her şey bizim elimizde.

     Evet maalesef, hain içerden olunca kapı kilit tutmuyor. Hain medya pkk ahırlarında kahpelik eğitimi alan teröristleri şehre indirip, masum, cici, mağdur bölge halkı gibi röportaj yapıyor. Öncelikle bu ahlaksız medya unsurlarına karşı millet ve devlet olarak tepkimizi göstermeliyiz. İçimizdeki mikropları temizlemedikçe dışarıdan gelen mikroplara karşı savaşımız yetersiz oluyor. Ne yaparsak yapalım bu hainlerin kökünü kazıyamıyoruz.
      İşte dostlar durum bu. Ve bu duruma karşı reçetemizdeki tek ilaç: “KARDEŞLİK”. Terörü açık açık destekleyen kendilerine parti adını veren oluşumu dışarıda tutarak diyorum ki;

      Sen A partisine oy verdin, sizin yüzünüzden oldu. Bu B partisine oy verdi, bunlar yüzünden oldu. Falanca, C partisine  oy verdi halimiz ortada… gibi söylemlerle, birbirimize olan saldırı ve hakaretlerimiz bitti ise ( ki bitmeli) 30 yıldır süregelen bu kahpeliğe karşı vakit sarılıp kenetlenme vaktidir. Bu saçma kavga artık nihayete ermelidir. Artık oyunun farkına varmalı ve ivedilikle yeniden kardeş olmalıyız. Ve ben inanıyorum bu Aziz Millet o son çıkıştan çıkarak yoluna emin adımlarla ilerleyecektir.

       Kahraman şehitlerimize Rabbimden rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Cenabı Allah ezan-ı Muhammedimizi dindirtmesin, Al Bayrağımızı indirtmesin inşallah. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

       Saygılarımla…