2/11: “Ne zaman onlara’ Yeryüzünde fesat çıkarmayın’ denilse, ‘Biz sadece barışçıyız, ortalığı düzeltmekten başka işimiz yok’ derler

2/12: “Gözünüzü açın, bunlar bozguncuların ta kendileridir, lakin şuurları yoktur, bunu bilmezler”.

2/13: “Ne zaman onlara,’Şu güzel insanların iman ettiği gibi siz de iman edin’ denilse, ‘Yani o beyinsizlerin inandıkları gibi mi inanalım?’ derler.. Asıl beyinsizler kendileridir de bunu bilmezler”….
     

Sözlerime, sözde barış güvercinlerinin, haince pusu kurarak katlettiği Mehmet’lere, Rabbim’den rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Vatan için, Bayrak için vücudunu siper eden o kahramanların şehadetlerini Rabbim kabul etsin inşallah. Şehitler ölmez bu Vatan asla bölünmez…
      11 Eylül 2001: Amerika da ikiz kulelere saldırı olduğu gün orada çalışan Yahudilerden hiçbirisi işe gitmiyor…
      20 Temmuz 2015: Suruç’ta bir grup Işid’in Kobani’yi kuşatması ile ilgili basın açıklaması yapmak için toplanıyor. Bir siyasi partinin bayrakları meydanda ama o partiden bir tek temsilci dahi olay yerinde yok. Ve Işid bombacısı kendini patlatıyor. 34 ölü çok sayıda yaralı.
      Ve 10 Ekim 2015: Ankara’ da aynı siyasi partinin bayrakları dövizleri orada. Adı: “Barış Mitingi” Ve bu mitingde de o partinin hiçbir temsilcisi yok. Sonuç canlı bomba 97 ölü çok sayıda yaralı…. Ben orada ölen masumlara da rahmet diliyorum. Allah sebep olanları kahretsin.
       Şimdi gelelim BARIŞ detaylarına… 
1- Bir grup “Bu meydan kanlı meydan” diye şarkı söyleyip halay çekiyor.. Burası barış mitingi!! 
2- Ankara’yı Cizre yapmaya geldik diye meydana yürüyorlar. ( Ankara’da bizim Cizre’de bizim) 
3- Başrolde ki barış güvercinleri meydana kendilerinin yerine flamalarını yolluyorlar.
4- Tüm bunlar BARIŞ MİTİNGİ ve sonrasında yaşanıyor. Bir tek Türk Bayrağı’nın olmadığı mitingde…Ve ertesi gün bu kişiler aynı meydana geliyor ve kendi partilerine oy istiyor. Ayrıca “ Ölenleri koruyamadık, bizi affetsinler” diyorlar…

      Peki Güneydoğu da belediyelerin yardımıyla kazılan hendekler sonucu katledilen askerlerimiz sizi affedecek mi? Uykusunda evine girip haince öldürülen polislerimiz sizi affedecek mi? Üç yaşında ki çocuğu ve hamile eşinin yanında kahpece öldürülen polis kardeşimiz sizi affedecek mi?  Ve Bu Vatan uğruna şehit olan Mehmed’lerimiz sizi affedecek mi? Öldürülen kürt köy korucuları sizi affedecek mi?
      Bir terör örgütü BARIŞ diyerek askeri, polisi, korucuyu, sivil halkı katlediyor. Ve bazı insanlarda buna inanıyor. O gün Ankrada’da  yaralılara yardım etmek yerine polise ambulansa saldıranlar hangi barışı istiyor olabilir? Bu nasıl bir haldir? Bunun nesine inanalım. Ben bir kamu görevlisi olarak terör örgütünün siyasi uzantısı istedi diye niye işe gitmiyorum. Ben bir sağlıkçı, öğretmen vs. olarak kendimi ve aklımı niçin terörden ve kandan beslenen bir oluışuma kiraya vereyim. Her şey açık ve net ortadadır. Bu Ankara olayında kan akıtanlara değil kan vermeye gidenlere bakın. Bu milletin yıkılamayacağını o zaman anlarsınız.

Saygılarımla. Sağlıcakla.