Seçmenine bölgesel televizyon kanallarından seslenmeye devam eden Saadet Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, geçtiğimiz gün Ege Tv’ye konuk oldu.

 

Ercan ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

 

Ege TV’de yayınlanan “Siyasetik” isimli programa konuk olan Yakuter, Tire’de çözüm bekleyen sorunları ve bu sorunların çözümü yolunda hazırladıkları projeleri anlattı. Tire’de işsizlik sorunundan bahseden Yakuter, istihdam yaratabilmek adına hazırladıkları projeleri anlattı ve Tire’de işsiz genç kalmayacağını bu yüzden de gençlerin kendisine oy vereceğini söyledi.

 


Yakuter, “Gençlerden korkmazsanız, onlara el uzatırsanız, onlara yaklaşırsanız göreceksiniz. Öyle güzel insanlar ki onlar. Gençlerimiz pırıl pırıl, tertemiz. Hiç kimse tarafından yönlendirilmeye ihtiyaçları yok. Gençler bizi çok iyi anlıyorlar. Onlarla çok sıkı iletişim kurduk. Projelerimiz sayesinde Tire’de bir gencimiz bile işsiz kalmayacak. Tire Süt Kooperatifi’nde çalıştığım zamanlarda ilginç olaylara şahit olduk. Gencin biri geldi. Kız istemeye gitmişler, kız vermemişler lütfen beni işe alın, gerekirse sonra çıkarırsınız. Diyor.  Biz bunları yaşadığımız için biliyoruz. Çocuğuna bayramda ayakkabı alamadı diye ağlayan babaları biliyorum ben. Gençlerin birçoğu bana oy verecekler. Gençlere çok güveniyorum. İş imkanı sadece maddi kazanç için değil, gencin öz güvenini yitirmemesi, bir işe yaradığını hissedebilmesi adına da oldukça önemli.” Şeklinde konuştu.

 

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi