Ercan ÇELİK

Ak Parti’de kongre yaklaşırken, Ak Parti İl Başkanlığı’nın mevcut İlçe Başkanı Mert Falakalı ile yola devam  kararı aldığı haberi dün duyulmuştu. Bunun üzerine dün gece sosyal medyada canlı yayın yapan Ak Partili Veysel Sağlam, ilçe başkanlığına aday olduğunu söyledi ve destek istedi.

Daha önce ilçe yönetiminde yer alan ve önceki dönemlerde ilçe başkanlığı için aday olan Veysel Sağlam, yaklaşan kongre öncesi aday olduğunu söyleyerek açıklama yaptı.

Sağlam, “Biz bu davaya gönülk vermişler olarak kazanıp kazanmamamız önemli değil. Sadece demokrasinin yerine gelmesini istiyoruz. Ak Partimizin kazanması, Tiremizin kazanması için bu yarışta ben de varım. Yakında İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret edip bilgi vereceğim. Biz bu davaya inanan kişileriz ve davamıza küsmek darılmak yok. Nasıl ki Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında birleştiysek bu ruhu sürdürmeliyiz. Küçük şeylere takılıp davaya küsmemiz söz konusu değildir. Vatana, millete, Tiremize hayırlı olsun. Desteklerinizi bekliyorum.” Dedi.  

Editör: Haber Merkezi