Demokrat Parti Genel Başkanı ve İzmir 1. Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, seçim çalışmalarını Tire’de sürdürdü.

Ergün ÇELİK

Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan Sarp, Demokrat Parti İzmir Milletvekili Adayı Alper Kasap ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Ortapark’ta karşılanan Genel Başkan, burada partililerle bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerine ilişkin birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Uysal; “Biz inanmış arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Bugün ülkemizi zincirlere vurmak isteyenler var. Bizler bu zincirleri kırarak Türkiye’yi daha güzel günlere taşımak istiyoruz. Bizler göreve geldiğimizde kesinlikle çiftçimizin ve esnafımızın yanında olacağız. Demokrat Parti için Küçük Menderes Havzası çok önemli bir yerdir. Küçük Menderes Havzası Demokrat Parti’nin kalesidir. Mevcut iktidar insanlarımızı tarım ve hayvancılıkla uğraşamaz hale getirmiştir. Bizler hep birlikte hareket ederek ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Türkiye’de artık bir dönem sona ermek üzeredir. İsteseler de istemeseler de bu dönem sona erecektir” dedi.


TAM KADRO SEÇİME HAZIRIZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Tire ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Sarp; “Tam kadro 7 Haziran seçimlerine hazırız” dedi. Sarp açıklamalarında; “Tüm Türkiye genelinde eksiksiz bir şekilde seçime giriyoruz. 585 seçim bölgesinde toplam 550 Milletvekili Adayı ile var gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımız ve İzmir Milletvekili Adayımız Gültekin Uysal’a Tire ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi