AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nesrin Ulema, “karşımızda altılı şer ittifakı var. Allah bu ülkeyi CHP, MHP ve HDP koalisyonundan korusun” dedi.


AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, “Allah bu ülkeyi koalisyonlardan korusun dedi. Küçükmenderes turunu sürdüren Ulema, AK Parti Tire İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra ilçenin ünlü Salı Pazarı’nı dolaştı. Seçmeniyle sıcak görüntüler veren Ulema, “Karşımızda, altılı şer ittifakı var. Bugün herkes bir olmuş. AK Parti'nin gitmesi ile ilgili bir planın parçası olmuşlar. Oynan oyun demek ki çok büyük. ‘AK Parti gitsin de kim gelirse gelsin’ diyorlar. Milletimiz bunun farkında. Bu oyunu bozacak olan da bu milletin sağduyusu olacaktır. MHP'nin siyasi söylemlerine bakın HDP ile ilgili bir tek söylemi yok. HDP'nin de MHP ile ilgili bir tek söylemi yok. CHP de aynı, hepsiyle koalisyon yapmak istiyor” diye konuştu.
"AK PARTİ ZİRVEDE"
Seçimde son düzlüğe girildiğini hatırlatan Ulema, “Boşuna heveslenmesinler. AK Parti’nin oylarında hem İzmir’de hem de Türkiye genelinde bir düşme yok, tersine artış var. 8 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanıp, AK Parti ile 2’nci kalkınma dönemini başlatacağız. Koalisyon hükümetlerine asla dönüş olmayacak. Ülkemizi koyduğumuz hedeflere taşıyacağız. Biz bu günlere vesayetçilerle, mafyayla, çetelerle uğraşa uğraşa geldik. 13 yıl boyunca, eski Türkiye alışkanlıklarını devam ettirmek isteyen üst aklın birçok farklı oyunları oldu. Kapatma davaları, e-muhtıralar, gezi olayları, Kobani olayları, 17-25 aralık olayları gibi. Hepsi ile karşı karşıya kaldık. Şükür ki bu millet geçmişten aldığı derslerin sonucunda hep AK Parti'nin arkasında durdu. Yeni Türkiye’nin kapıları 10 Ağustos seçimiyle aralandı. 2023’te dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olacak Türkiye adımlarını atmaya başladı. O yüzden yeni anayasa diyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi