AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, 2016 yılında Tire- Belevi yolu ile yeni Kaymakamlık, Vergi Dairesi binalarının yapımına başlanacağını kırsalda ise sulama amaçlı gölet ve ağaçlandırma çalışmalarının hız kazanacağını söyledi



Tire’ye, 2016 yılında hizmet yağacak. Aralık ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda müjdeli haberleri sıralayan AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, Tire- Belevi yolu ile yeni Kaymakamlık, Vergi Dairesi binalarının yapımına başlanacağını kırsalda ise sulama amaçlı gölet ve ağaçlandırma çalışmalarının hız kazanacağını söyledi. Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkan Yardımcıları, Timur Bircan, Ahmet Kadıoğlu, Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünaalan, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, bazı mahalle muhtarları, yönetim kurulu üyeleri ile salonu hınca hınç dolduran partililer katıldı.


YATIRIMLAR YÜZ GÜLDÜRECEK
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın girişimleri ile Tire Belevi karayolunda çalışmaların 2016 yılının başında başlayacağını ifade eden İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, “Orman ve Su İşleri Bakanımızı Veysel Eroğlu ise kırsalda sulama amaçlı gölet yapımı ile ağaçlandırma çalışmalarının başlayacağını söyledi. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamızı tamamladık. Kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Belediye meclisinin kararıyla tahsis edilen arsaya ise yeni Vergi Dairesi binası yapılacak. Yeni Kaymakamlık binası ve öğrenci yurdunun inşaatına da en kısa sürede başlanacak. İlçemize 2016’da hizmet yağacak” dedi.


“REFERANDUM OLABİLİR”
Gündemde, 2019 yılına kadar herhangi bir seçim olmamasına rağmen önümüzdeki aylarda Anayasa ile ilgili bir referandum yapılabileceğini kaydeden Çeltikçoğlu, “İlçe teşkilatımızla her seçime hazırız. AK Parti’nin, Tire’de oyları her seçimde hızlı bir şekilde artıyor. İl Başkanımızla yaptığımız son toplantıda, partimiz açısından yerel seçimlerin önemini konuştuk. Önümüzdeki süreçte, yerel seçimlerde izleyeceğimiz yol haritası ile seçim stratejisini hep birlikte belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.




Editör: Haber Merkezi