Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran,CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve DP Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp bir Mesaj yayınladı.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi. “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk’ta Şehit Cenazesinde Yapılan Saldırıyı Kınıyor, Kendisine Geçmiş Olsun Dileklerimi İletiyorum.

CHP Tire ilçe Başkanı İsmail Güleç “Genel Başkanımız sn. Kemal Kılıçdaroğlu' na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu yumruk Türkiye'nin birliğine bütünlüğüne kardeşliğine atılmıştır. Amaç İstanbul da provakasyon ama başaramayacaksınız. Ekmiş olduğunuz kin ve nefret tohumlarının yeşermesine izin vermeyeceğiz. Herşeye rağmen, kişisel ikballeriniz uğruna halkı bölme ötekileştirme çabalarınıza rağmen, ülkede barışı, kardeşliği, huzuru tesis etmeye çalışanları karalama çamur atma çabalarınıza rağmen başaramayacaksınız. Demokrasi kazanacak, Barış kazanacak, Adalet kazanacak...

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz. Hukuk çerçevesi dışına çıkan hiçbir eylem kabul edilemez. Sorumlular en kısa sürede gerekli cezayı almalıdır.CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz.Bu saldırı toplumsal birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırıdır.Bu saldırının failleri cezasız kalmamalıdır.CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak “Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyoruz. Hukuk dışına çıkmaya kimsenin hakkı yoktur. Gün ayrışma günü değil birleşme günüdür. Bu olayın arka planı aydınlatılmalı ve failler cezasız kalmamalıdır.

DP Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz.Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu krtik süreçte bu tarz bir olayın cereyan etmesi hepimizi derinden üzmüştür.Bu olay aydınlatılmalı ve failler cezasız kalmamalıdır.Bu vesile ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Editör: Haber Merkezi